keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

somethingsomethingsomething

Hienosti kotiuduttu vanhempien luota :D Oli aika pikainen vierailu, mutta kivaa oli. Ah, äidin tekemä rahkapulla on kyllä maailman ihaninta <3


Meni sikäli pieleen kyllä reissu, että isän koneelta ei saanut mitään tiedostoja irti, koska se oli simahtanut :D En viitsinyt ulkoista muistiakaan mukaani varastaa, joten ensi kertaa odotellessa. . .
Ja toki minulla oli kamera mukanani, koska olin aikeissa kuvata "ihania keväisiä kuvia", mutta kuinka ollakaan, satoi LUNTA koko ajan. Mitähän tästä omasta tuuristaan nyt sitten voisi sanoa.


Univelkaa kertyi kivasti, kun veljen kanssa peloteltiin toisiamme, eikä kumpikaan osannut sitten enää nukkua. Lattian läpi nousevat varjoihmiset ja pään yläpuolella nakuttava iso seinäkello eivät olleet hyvä yhdistelmä :D Pari kertaa hyppäsin varmaan ilmaan, kun kello alkoi lyödä.


Tänne kotiutuminen ei taas ollut kivaa, kun monen päivän roskat märkänivät roskiksessa niin, että haisivat miltei käytävään asti. Ihan ymmärrettävää, olisihan niiden vieminen niin vaikeaa ollut :D Nyt saan kuulemma mennä viemään ne itse, koska olen nainen. Hieman vituttaa, mutta en jaksa riidellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti