keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

random thingies #4, takatalvi edition

Lievästi masentava tämä takatalvi. (Kuinka mones tämä on jo tänä keväänä? Ainakin kolmas?)
Kesäkengät huutaa tuskaisena laatikoissaan, mutta eipä tuonne sohjoon ole niillä asiaa.

Oli pakko etsiä vähän lämpimämpää takkia käyttöön, ettei lenkille lähtiessä tarvitse tunkea viittä puseroa takin alle :D Toisaalta, muut ihmiset tuntuvat ihan hyvin tarkenevan. Lieneekö sitten kyse vaan asennoitumisesta.
En kamalasti tällaisia välikelin vaatteita omista, mutta ei ylipäätään muutenkaan nyt innosta pukeutuminen. Kaikki on vaan niin harmaata ja likaista. Jalkakäytävät ovat niin täynnä koirien jätöksiä, ettei sinne itse sekaan meinaa mahtua.






(Miten ihanan sotkuiset kulmakarvat :D)


Tämä keli sopii hyvin kirjoittamiseen, ja olenkin peräti 8 sivua saanut kasaan erästä kirjoitusprojektia varten tässä kolmen päivän sisällä. Nyt kun vaan samanlainen motivaatio jatkuisi, niin vielä vahingossa saisin jotain valmiiksi.


Minulla on kirjoituspöydän laatikot täynnä keskeneräisiä novelleja ja kaikenlaisia mahtavia suunnitelmia, mutta en vain pääse suunnittelua pidemmälle. Päällimmäinen syy on se, että kun suunnitelma on hieno, ja kaikki asetelmat kohdillaan, en tahdo pilata kaikkea kirjoittamalla huonosti. Toinen syy se, että ideoita on niin kamalasti, ettei tiedä, mistä lähtisi ensimmäisenä kirjoittamaan. Hirmu viisasta toki.


Sitten kun joskus uskaltaa yrittää, niin kyllä siitä kirjoittamisesta taas nauttii. Tosin, nytkin huomasin, että taustatyötä voisi aina välillä tehdä :D Mukava käyttää tuntitolkulla aikaa sitten erinäisten asioiden miettimiseen. "Millaista ääntä se luoti pitää, jos se tuosta korvan juuresta menee?" "Mitenkä, jos luoti ei mene läpi, ja jää silleen kivasti sisälle vaikka olkapäähän... Onko se miten vaarallista? Nouseeko sille ammutulle kuume, niinkuin aina elokuvissa?" Onneksi on pikkuveli ja isä näitä juttuja varten. Itsekin olen ampumista harrastanut, ja tiedän aseista jonkin verran, mutta ei sitä asiantuntijoille pärjää :D


Nyt olen ihan täpinöissäni tämän kirjoittamisen kanssa, ja hieman jännittää, uppoudunko tuohon sitten ihan kokonaan taas muutamaksi päiväksi, kunnes mielenkiinto loppuu, ja siirryn taas johonkin uuteen. On se vaikeaa ailahdella näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti