sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

random thingies #5, sunnuntai edition



Hurahti kivasti parempi osa päivästä liikunnan parissa. Oli kyllä niin hyvä ja aurinkoinen ilma, että oli pelkkää nautintoa kävellä salille ja takaisin. Salilla oli kerrankin vähän porukkaa, aluksi oltiinkin poikaystävän kanssa ainoat paikalla. On jotenkin vapaampaa tehdä omia juttuja rauhassa, kun ei mene keskittyminen kaikkeen epäolennaiseen. Sali, jota käytämme, on hyvin monenlaisten ihmisten suosiossa, ja välillä on hermo koetuksella. Sanotaanko näin, että ei ihan joka ilta jaksaisi kuunnella esimerkiksi keski-ikäisten miesten seikkailuista ruotsinlaivalla.

Tänään oli tarkoitus pitää käsi-/selkätreeni, mutta jostain syystä eksyin taas jossain vaiheessa jalkaprässiin. Ihmiset aika paljon näköjään herjaa jalkaprässiä, mutta ite silti tykkään. Tuoltahan löytyy siis vain jalkaprässi, jossa ollaan istuvassa asennossa, eikä esimerkiksi kyykkäämiseen ole mahdollisuutta, mikä on kyllä sääli :( Toisaalta, ainakin tuo oikean jalan polvi tuntuu tästä ilahtuvan. Tai ei se ainakaan pahemmin ole hetkeen vihoitellut :D Kyllä kai niitä käsiäkin tuli loppujen lopuksi rasitettua, nyt ovat jotenkin äärimmäisen väsyneet. Harmittaa, kun en vaan jotenkin tykkää mistään käsiliikkeistä. En tiedä mikä siinä on, mutta ei kai kaikesta voikaa tykätä.

Salin jälkeen käväistiin Prismassa, jossa oli asiakasomistajapäivät. Sen kummemmin ei jaksanut siinä nälkäisenä kierrellä, mutta aika paljon tuotteita näytti olevan alennuksessa. Kopattiin mukaan palautusjuomia, koska olivat -15% :-DD Ja ehhhhhhkä jotain suklaatataijotainsellaista eksyi myös mukaan. En edes tykkää suklaasta, joten en tiedä mikä siinä on, että sitäkin pitää välillä saada.

//Masentavaa katsoa kuvia tällä 'omalla' koneella, koska poikaystävän pelin takia näytönasetuksien pitää olla tietynlaiset, joten värit on vaaleita, ja jostainsyystä tämän pitää levittää :D Ihan kuin ei olisi tarpeeksi pyöreät pullaposket muutenkin.

Mutta niin :D Jospa huominen sää olisi yhtä suotuisa kuin tämänpäiväinen. Oli mielessä pienoinen, tai vähän isompikin, juoksulenkki. Koska tämä nyt on ääneen mainittu, huomenna tulee satamaan.
Noh, kukapa tietää, ehkä juoksen silti.

Nyttttt suihkuun. Sitten voisi kurkkua vähän suklaalla kutkutella, ja koettaa rustailla muutaman lauseen paperillekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti