maanantai 9. huhtikuuta 2012

random thingies #4

Now playing: Semisonic - Closing Time


Ahh, en millään malttaisi odottaa, että kevät pääsisi kunnolla vauhtiin. On niin kova ikävä kaikkia kesäkenkiä. Kyllähän tuolla kaupungilla jo näkee ihmisiä pikkukengissä, mutta mummo opetti, että ennen vappua ei saa sellaisia jalkaan pistää :D Muistan miten mummo aina kauhisteli, että "mittee työ alasti siellä pihamualla juoksetta? Nyt sisälle ja vuatetta piälle!". :--D Ite oon nyt kaupungilla tehnyt ihan samaa, järkyttyneenä paljasnilkkaisista, takki auki viuhtovista ihmisistä.


En ennen ole tykännyt mistään näistä metallinhohtoisista asusteista ja härpäkkeistä, ja muutenkin metalleista silmää on miellyttänyt vaan se tavallinen harmaa teräs/hopea. Nyt oli vaan pakko ostaa H&M:ltä näitä ah-niin-laadukkaita kesäkenkiä :D On ne vaan niin nätit.



Saan varmaan vaivasenluun ja lättäjalat pelkästään, koska kuljen koko kesän niissä kaikkein matalimmissa läpökkäissä :(



. . . Tähän loppuun taidan paremman puutteessa ujuttaa syyn, miksen kamalasti kasvokuvia tänne postaile :D
Näytän aina joko a) hirveältä nartulta, b) äärimmäisen teiniltä, tai c) vähän vinksahtaneelta ilopilleriltä. En tajua, miten voi olla muka niin vaikeaa hallita omaa ilmettään sen aikaa, kun sitä kuvaa ottaa.
Eli, saanko esittää, vaihtoehdot a ja b yhdistettynä. Tuossa kuvassa on enemmän teinimäisyyttä, kuin kuvissa, jotka oon ottanu 15-vuotiaana.



Vertauskohdaksi kuva, jossa oon 16-17. (Ah, aikana jolloin duckface ei vielä ollut mainstream :'D)





Jooooh :-D Nyt vois olla hyvä väli poistua jumppaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti