tiistai 24. huhtikuuta 2012

random thingies #6, dark-haired Tuksu -edition

Pitkästä aikaa oikeasti päivä, jolloin on vaan ihan järkyttävän tylsää. Apuun tuli onneksi Xiaxuen uusi YouTube-video , joka houkutti tappamaan aikaa vähän erilailla. Tuntui ihan pikkulapselta, kun sai sotkea vähän rankemmalla kädellä naamaansa. Lopputulos ei liene ollut mikään paras, varsinkin kun aikaa käytin lähinnä vaan irtoripsien kanssa tapellessa, enkä koskaan aiemmin ole yrittänyt tehdä itselleni pisamia (pisamoita? meillä päin sanottais kesakoiks).

Mutta ajan sain kulumaan, joten mission accomplished :D

Lopputulos on tuollainen tummahiuksinen jäljitelmä Johanna Tukiaisesta :D Värillisissä kuvissa olisi ehkä tuo meikin määrä näkynyt paremmin, mutta sekavärisiet wnb-pisamat aiheutti yökkäilyä. Ihan mielenkiintoista nähdä itsensä ihan erinäköisenä. Edes baariin en tule laittaneksi noin vahvaa silmämeikkiä, ja kulmakarvoihin en uskalla koskea missään tilanteessa.

Loppukevennykseksi . . . Kuva, jonka lasken henkilökohtaiseksi saavutukseksi tämän viikon osalta. Kuva, johon onnistuin kiteyttämään kaiken sen ihanuuden, jota löytyy niin monien profiilikuvista esimerkiksi Facebookissa :D Ryppyinen otsa, mutruinen ilme, pää hieman kallistettuna, ja käsi toki mukaan kuvaan. En voi katsoa tätä nauramatta.

Varjele :D

Nyt voisi harkita käyttävänsä lopun päivästä johonkin kehittävämpään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti