maanantai 1. lokakuuta 2012

Home Sweet Home

Ihana pidennetty viikonloppu kotona <3
Varsinaisesti olimme auttamassa juuresten nostossa kotitilalla, mutta oli aikaa muuhunkin.

Kotona käynnissä perheen lisäksi ehdottomasti parasta on raikas ilma. Ennen en edes tajunnut, kuinka paljon puhtaampaa ilma kotona on, ainakin jos Kuopioon vertaa. Ero on uskomaton.

Toinen asia, mistä kovasti nautin, on luonnossa kävely. Mukana on lähes poikkeuksetta iso pikkuveljeni ja kultainen Misa-koira :D

Tuntuu, että olen kehkeytynyt arkajalaksi tässä lähiaikoina, koska yksin en enää välttämättä uskaltaisi metsään lähteä, sillä susia ja karhuja on meillä liikkunut paljon. Ennen en pahasti hätkähtänyt, vaikka lenkkipolulla tuli parikin kertaa katseltua hirviä lähietäisyydeltä. Kerran törmäsin iltahämärissä jopa ilvekseen... Nykyään otan mieluusti mukaan veljeni, joka arvatenkin osaisi vääntää pedoilta niskat nurin :D


Äidin tekemää omenapaistosta tuli syötyä ehkä vähän liikaakin, mutta minkä sille mahtaa - varsinkin, kun äidin vaniljakastike on maailman parasta.

...Sivuhuomautuksena tähän on sanottava, että vaikka viimeisimmästä metsälenkistä on jo melkein kuusi tuntia ja olen taas Kuopiossa, saalistin juuri ohimoltani hirvikärpäsen. Jo neljäs tänään. Suihkuun kai tästä on kohta suunnattava, ennen kuin nuo elukat vievät järjen. Sitkeitä otuksia.



Nyt koetan sopeutua koti-ikävään ja ihmettelen, kuinka neljä päivää on aivan liian lyhyt aika... Toivottavasti takaisin pääsen jo pian.

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia!! Ja toivottavasti pääsetkin pian takaisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kiitoksia. Ja joo, toivossa on hyvä elää :-D Joskus työ vähän tuskastuttaa, kun ei meinaa riittää aika mieluisampiin asioihin.

      Poista