lauantai 27. lokakuuta 2012

November Photo Challenge

Marraskuuksi olisi siis suunnitteilla uusi valokuvahaaste, joka löytyypi täältä.
(Haasteeseen osallistuu aiempienkin kuvahaasteiden tapaan Henarchy)




Olen jopa innostunut tästä, vaikka tällä hetkellä eniten huolettaa aiheet 3, 4, 18 ja 29 :-D Kiva kuitenkin päästä pitkästä aikaa kuvaamaan ihan tarkoituksellisesti ja urakalla.

Edellinen haaste olikin Heinäkuussa, joten välissä on ennättänyt vierähtää ihan kivasti aikaa. Kuvausmaisematkin ovat nyt täysin erilaiset, sillä syksy on vallannut kaiken tempomalla kesältä housut jalasta ja raadollisesti kuiviltaan vedellyt suoraan kakkoseen... Ei ole kesä enää, ei. Lieneekö jo peräti talvi? Mutta niin. Ulkona on pimeää ja jossain määrin jopa tunnelmallista, kun vain pääsee yli tuosta vitututksesta, jota pimeys ja varsinkin kylmyys yleisesti aiheuttavat.

Eli uusi, talvinen haaste sitten käyntiin, jahka Marraskuu koittaa. (Tiedän, että edellisetkään haasteet eivät ole houkutelleet muita osallistumaan, mutta jos joku sattuisi innostumaan, mielelläni lopputuloksia ihastelisin.)

1 kommentti:

  1. Ah, itseä myös huolestutti melkeinpä nuo samaiset aiheet... :D Mutta onpahan ainakin haastavia ja mukavaa, että tämä on erilainen kyllä kuin nuo aikaisemmat haasteet. :D Vähän jotain jännää marraskuun kylmään. :(

    VastaaPoista