maanantai 22. lokakuuta 2012

dry, drier... driest = autumn

Joka syksy minulla on kaksi ongelmaa: 1) hiukset ovat kuivat ja hemmetin sähköiset, ja 2) iho on vielä hiuksiakin kuivempi.
Joka syksy kokeilen kaikenlaisia uusia tuotteita, eikä mikään koskaan ole kyllin hyvä, jotta jatkaisin sen käyttöä seuraavana syksynä. Eli jälleen uusi epätoivoinen etsintä on alkanut.

Prismassa pyörähtäessäni norkoilin hyllyltä toiselle, ja käteeni osui Linna shampoo. Lasten shampoo.


Lupaukset olivat melkoiset. Hellä päänahalle, vähentää sähköisyyttä, pH 6 jne... Ja mikä tärkeintä:


En jaksanut olla skeptinen, koska tuo tuoksuukin niin hyvältä, joten mikäpäs siinä.

Pesin hiukseni ja nautin ihanasta tuoksusta, josta lähinnä tulee mieleen joku lapsuuden purukumi, jota ei enää myydä...

Noh. Aamulla kampaan hiukseni - tai ainakin yritän. Ovat aivan yhtä takussa kuin ennenkin. Ja sähköisemmät kuin yleensä! Oikeasti - kuulen sähköisen ritinän, kun kampa vaeltaa epätoivoisesti hiusten läpi... Joten ei, tämä tuote tuskin tulee ensisyksynä mieleen. Mutta pakko se nyt on käyttää, kun se on maksettu... Huimat 1,90€ siis :D

Vaikka lopputulos kampaamisen jälkeen on tämä (ja tuoksukin on jo haihtunut):


Mutta niin. Ihon kuivumista vastaan on tullut taisteltua monenlaisilla kosteusvoiteilla, aina Aqualan L:stä Doveen ja takaisin. Kaikki hyviä voiteita, joita olen kyllä käyttänyt vuodesta toiseen... Mutta jotenkin se rasvaaminen unohtuu, kun voiteen rasvaisuus alkaa käydä hermoille, tai  hajuun kyllästyy... Joten välillä pitää kokeilla uutta. Nyt oli vuorossa täysi heräteostos.


Täysin tuntematon (halppis?)merkki, mutta lupaukset ihanasta hajuherneiden tuoksusta sekoittivat pääni... Joten tein syntiä ja varmistin tuoksun jo kaupassa :-D Hyvältähän se tosiaan tuoksui, joten mukaan lähti, kun oli vielä niin halpakin (1,85€).

Nyt tuolla olen jopa muistanut itseni päivittäin rasvata, ja pakko myöntää, että kosteuttaa hyvin. JA jälkeenpäin ei ole tahmainen tai tukala olo, vaan tuo tuntuisi imeytyvän todella nopeasti. Lisäksi plussana sekin, etten ole saanut minkäänlaista allergista reaktiota, vaikka olen käyttänyt tuota jo pari viikkoa! Tämän käyttö siis jatkuu, tai ainakin niin pitkään, kunnes seuraa se perinteinen tragedia - valmistus lopetetaan.



2 kommenttia:

  1. Moi! Oletko kokeillut syödä omega3-kapseleita?
    Ne auttavat ainakin minulla pitämään ihon parempana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, joskus olen kokeillut :-D En vaan millään muista syödä niitä ja jotenkin ne jälkivaikutukset ei ole niin mieluisia :'D Voisi toki ihan ruokavaliota ylipäätään hienosäätää niin, että saisi parempia rasvoja jo siitä.

      Poista