maanantai 24. syyskuuta 2012

Fangirl mode, activate!

Olen ehkä vähän liian innoissani tästä :-D Tuottaa kauheaa tuskaa odottaa aina seuraavaa viikonloppua ja uutta jaksoa...




Kyseessä siis vaihteeksi avautuminen Kuroko no Basukesta :-D Näitä onkin tainnut tänne blogin puolelle jo eksyä pari(?)... MUTTA KUN...! En muista edes, milloin viimeksi olisin fanittanut jotain sarjaa näin paljon. (Paitsi Sekai-Ichi Hatsukoita keväällä, kun katsoin kaikki jaksot putkeen... Ja sen jälkeen taisikin mennä No. 6... Mutta siis alkukesän jälkeen kunnon fanityttöhetket ovat olleet harvassa!)

Koripallosta olen aina tykännyt vähän, mutta pituus ei ole lajin kannalta omakohtaisesti mikään suotuisin :-D Mutta nyt voin tyytyväisenä elää haaveitani tämän sarjan muodossa... Ah <3 Jotenkin eläydyn aina noihin otteluihin vähän liikaakin - huutamalla ja repimällä hiuksia, lähinnä.

En tajua, miten en aluksi tykännyt Aominesta yhtään... Nyt olen niin naurettavan täpinöissäni :DD Ja jotenkin ihanasti hykertelen jo paritusta Aomine x Kise. (Oh lord, let there be fanfiction... A lot of fanfiction...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti