perjantai 30. maaliskuuta 2012

random thingies #2

Mikä biisi soi? - Stars Go Dim - Lose It
Mitä sinulla on päälläsi? - Jotakin niinkin hemaisevaa, kuin aamutakki :D Heräsin puoli tuntia sitten, enkä oo edennyt tästä mihinkään suuntaan.
Miten hiuksesi ovat? - Ihan solmussa
Millainen olotila? - Vähän väsynyt ja lievästi tokkurainen
Mitä ajattelet? - Pääsykokeita ja juoksulenkkiä
.
.
.
Hahaa. Olen peräti edistynyt pääsykokeisiin lukemisessa, ja jotenkin on taas löytynyt innostusta :D
Mitään muutapa sitä ei paljon ole ennättänytkään tehdä, ja taukopäivien puutten huomaa siitä, kun ajatukset alkaa harhailla. Tästä on hyvä lipua taas ihan sivuraiteille niin lukemisen, kuin tämän kirjoittamisenkin suhteen.

Käytiin eilen katsomassa yhden kaverin kanssa Nälkäpeli, koska tahdottiin tietää onko se niin huono, kuin oltiin kuultu. Olin yllättynyt siitä, että koko teatteri oli TÄYNNÄ 12-15 vuotiaita tyttöjä. Jotenkin oli vaan olettanut sen ikäjakauman ihan toisenlaiseksi. Meinasi iskeä paniikki, kun alettiin jo kuvitella pahinta: entä jos tämä on ihan samanlainen kuin Twilightit?!? Pelko oli suurimmaksi osaksi turha, mutta sanotaanko näin, että elokuvan loputtua ei tuo katsojien ikä enää ihmetyttänyt.

Vielä vähän sivuraiteille edellisestä, mutta miksi ihmiset ei osaa sulkea puhelimia elokuvissa? Meinasi mennä hermot, kun vieressä istui kunnolla ässää suhautteleva. . . ah, sosiaalisesti aktiivinen neitokainen. Kaverin kanssa hirveä supina, ääneen kiljahtelua JA puhelin soi ainakin kolmesti. Joka kerta hän toki myös vastasi siihen. "Joo hei mä oon leffassssa en voi nyt puhuu! SSSIIS MITÄH? IHAX TOTTA? Joo mut sssiis en voi puhuu..."
Ja sama uusiksi vartin päästä. Vieläkin ihmettelen sitä, kuinka sain hillittyä itseni :D

Mutta. Aamupalalle ja pääsykoekirjan kimppuun, ennen kuin puskee joku ihan epämääräinen ärtymys taas pintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti