torstai 15. maaliskuuta 2012

random thingies

Olipa melkoinen aamu :D Heräsin, ja edellisestä illasta jatkunut outo tukkoisuus korvassa jatkui. Soitin sitten YTHS:lle aikaa varatakseni joskus yhdeksältä aamulla. Siellä täti sanoo, että ainoa vapaa aika ois 9:45. Koetin sanoa, että juu, kyllä tänään mielellään tulisin, mutta kun on niin pitkä matka jne. ja ainoa sopiva bussi menee ihan juuri tuossa viiden minuutin kuluttua.
Täti kyselee, että missäs asun, ja kuultuaan vastaukseni toteaa ystävällisesti, että "Kyllähän sieltä ennättää vaikka ryömimällä. Ala tulla.". Lievästi olen vieläkin hämmentynyt :D Eipä ennen ole moista 'ajanvarausta' ollut, missä ihan väkisellä pakotetaan tulemaan . . . 
Noh, salamana pyjamasta oikeisiin vaatteisiin ja ulos.

Vedän siinä sitten puolikuntoisena 40 minuutin kävelymatkan 30 minuutissa, ja ennätän ajoissa. Lääkärin juttusilla saan olla peräti 5 minuuttia. Kannattava reissu, varsinkin kun ei ollut edes korvatulehdusta :DDD Ilmeisesti tämän talon hissiremontista johtuva pöly vaan aiheuttaa jotain turvotusta.

Päätin jäädä kerrankin pyörimään kaupungille, kun olin kerran sinne asti raahautunut. Hirmu yllättävää, että sitten tuli tehtyä 'heräteostoksia'. Anttilan keskusvarastontyhjennyksestä lähti mukaan kasa hammasharjoja ja suihkugeelejä, mutta sitten kävin h&m:llä q_q yhh . . . Silmiä sokaisevaa värikirjoa, johon yhdistetään ulkona paistava aurinko . . .
Normaalistihan minä pukeudun mustaan, valkoiseen ja harmaaseen, mutta kas, kun keväällä kuvittelen tykkääväni väreistä :D
                                                              


Punaiset kengät :D Viime kesänä minulla oli samanlaisia ruskeana, harmaana ja sinisenä, muistaakseni. Kaikista lähti pohja irti jossain vaiheessa, eli ei mikään järkevä ostos sinällään. Ja tuo väri. . . Onhan se nätti, mutta en osaa kyllä käyttää.

Ja sitten, ostos, jossa yhdistyy kaksi keväistä harhaani:


HAME, plus se on violetti, vaikka sitä ei tuosta niin selvästi huomaakaan :(( Joka ikinen kevät sama homma.
"Joo kyllä! Tänä kesänä minä käytän hametta! Oonkii aina halunnut hameen, oi voi, nyt ostetaan hame!!"
Ja siellä niitä on, vaatehuoneen perällä; laatikollinen hameita, joita en ole käyttänyt kuin kerran. Eipä sillä, alennuksessahan tuo toki oli, ja vaivaiset viisi euroa . . . Mutta ihmetyttää vaan, että miten tyhmä sitä voi olla. Ja oivoi, minun kardashian-takapuoleni :'D
// Mitenhän minun sääret sulautui tuossa kuvassa yhdeksi valtavaksi säärekkeeksi?


Tähän kauheuteen on lisänä vielä pinkki t-paita. Heikko, typerä ihminen :D

Mutta kaupungilla pyöriminen ajoi tukkoisuuden pois, joten luotan omaan diagnoosiin pölyn vaikutuksista. Kuumettakaan ei ole ollut, joten taitaa tänään olla salipäivä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti