tiistai 13. maaliskuuta 2012

Level 2

Eilen hoksasin, että olisin voinut ehkä jo jonkin aikaa sitten siirtyä seuraavalle tasolle 8 Min Abs Workout -ohjelmassa. Pari kertaa on käynyt jo niin, että olen tehnyt ylimääräisiä toistoja ihan vahingossa, ja taukojen aikana se 30 sekuntia tuntuu ikuisuudelta :D

Level 2 ei kamalasti ykkösestä eroa. Yhtä uutta liikettä vaille samat liikkeet, toistoja kolmenkymmenen sijaan neljäkymmentä. Tauot kestää 15 sekuntia. Biitit on onneksi uudet, edellisiin alkoi jo kyllästyä.
Kyllähän siinä vatsalihakset maitohapoille taas meni, mutta ei tuntunut läheskään yhtä raskaalta kuin level 1 ensimmäisellä kerralla.

Pitkään olen koettanut ottaa hyväksyttävää kuvaa tuosta itrastani, mutta eiiiiii vaan jotenkin saa aikaiseksi :D
Ne vähät lihakset mitä olen näkyviin saanut, taitavat sen verran pelätä kameraa, etteivät varmasti näy missään valossa, jos kuvaa yrittäisi.
Mutta korvikkeeksi Ryan Reynoldsin (<3) vatsalihakset:


Jumppailun jälkeen sukkapyykille ja pääsykoekirjan pariin, pitkästä aikaa :D Viime viikko meni vanhempien luona, eikä aikaa lukemiseen jäänyt, laskettiin nimittäin joka päivä mäkeä. Rakennettiin veljen ja poikaystävän kanssa tie täyteen hyppyreitä, joista sitten vedettiin vuorotellen rattikelkalla ja minisuksilla. Ei ollut yllättävää, että äitikin kolusi koko päivän rinteessä meidän kanssa :D Nyt ainakin omat reidet ja polvet on täynnä mustelmia, ja häntäluu muistuttelee siitä, että oli todellakin hyvä idea laskea siitä isoimmasta hyppyristä tavallisella liukurilla.


// Ryan Reynoldsista tuli mieleen, että kerran koetin muokattua versiota Bloody Marysta :D Seisoin pimeässä vessassa hokemassa Ryan Reynoldsia, mutta ei se toiminut :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti