perjantai 29. kesäkuuta 2012

random thingies #13, tiedotus + NEW PHOTO CHALLENGE

Nooooin, hienosti :DD Jää tuo kesäkuun kuvahaasteen viimeinen kuva nyt pikkuisen jälkijunaan, kun ei ennen maanantaita ole minkäänlaista mahdollisuutta sitä tänne postitella. Eipä sillä, että olisin vielä saanut edes saalistettua ihmisiä kasaan sen verran, että kaikki olisivat edes yhteen kuvaan sopineet. MUTTA NYT:

Tärkeää asiaa heinäkuusta :D On ollut niin kivaa ja miellyttävää ja kaikin tavoin mukavaa ajankäyttöä tällainen kuvaileminen, että ensikuulle aloitankin sitten uuden samanmoisen:



Ei mitään tietoa, mistä tuo haaste on lähtöisin, mutta asiasta voi luultavasti kysellä henarchylta, joka tuon listan minulle alunperin lähetti :D Haaste etenee samalla periaatteella kuin tämä edellinenkin, mutta heti alussa siitä tulee lusmuttua, kun tosiaan ei ennen maanantaita tule koneella käytyä.

2 kommenttia:

  1. http://sherryturley.blogspot.fi/2011/07/anyone-up-for-challenge.html

    Tuonne asti onnistuin jäljittämään tuon jotain neljää blogia pitkin. :DDD Huh. Mutta näyttää aika alkuperäiseltä tuo, ainakin tuossa sanovat, että ovat houstaamassa sitä tai jotain... :D UH, löysin muuten toisenkin hyvän! Himottais tehdä kaksi yhtä aikaa, mutta yrittäisiköhän jo liikoja hurjasti? :D Pelottaa vaan, että kesä loppuu kesken jajajaja nuita on niiiin paljon kaikkia ihania! --->

    http://angelizephotography.files.wordpress.com/2011/09/30-day-photo-challenge.jpg

    VastaaPoista
  2. ^^ Miks oon sekoillut? :D Lähinnä täältä oli tuo, mistä tuo kuva on. http://q8iyadownunder.wordpress.com/2011/12/25/30-day-photo-challenge-list/

    Oon niin monia nuita selannu läpi, että ihan menee itekin sekaisin. :DD

    VastaaPoista