sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

P A S S I O N vol. 673

Nico ja Hennan pikkuinen kätönen <3

Oli kivaa, vaikka yli puolet kuvista oli jokseenkin hirveitä :'D Lievää ärsytystä aiheuttivat tanssilattialla riehuneet juuri 18 täyttäneet teinit, jotka löivät ihmisiä ja kaatoivat juomiaan toisten niskaan. (Tyytyväinen olen niistä muutamasta hyvin napakasta survaisusta, jotka sain itse kohdistettua pahimpien ämmien kylkiluihin, vaikka samalla luultavasti alennuin niiden tasolle :D)

Omituista menoa oli muutenkin. Lattioilla oli viiden sentin kerros lasinsirpaleita, enkä usko, että kaikki pudottelivat lasejaan vahingossa. Juomista lähtöisin olevia roiskeita oli katossa asti, ja koko illan aikana soi vain huonoja kappaleita.

3 kommenttia:

  1. AAA, miten kivoilta näyttää nämä kuvat! :D Pitäisi Passionissa könytä nyt urakalla, kun kohta on jo varmaan liian vanha ja liian nolo sinne edes mennä. :'DD

    Jännä muuten, miten pikku käsi on onnistunu pilaamaan kuvia mukavasti tällöinkin :D Miten monta muutakin kuvaa aina on löytynyt jostain, missä käsi törröttää pilkallisena :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :'D pikku käsi <3

      mutta eii! miten hieno tavoite pyörähtää silloin tällöin passionissa vielä kolmekymppisenä :D puumailla kaikki miehet itselle ja heitellä drinkkejä pikkuteinien kasvoille! (ei miten ilkeää tekstiä, en ikinä tekisi niin!) 0:)

      Poista
    2. :DDDDDDDDD Mikä unelma ois olla oikee puuma! :D

      Poista