maanantai 11. kesäkuuta 2012

PHOTO FUN - Day 10

Animal:

//Olipa nyt elukoittenkin suhteen aika kuivaa :D Normaalisti noissa pihapuissa pyörii oravia ja kaupan piha on täynnä koiria. Nyt ei tullut vastaan mitään. Epätoivoisena yritin löytää varpusia pensasaidoista, mutta eivätpä näyttäytyneet. Olin suuntaamassa jo kotiin, kun yli lensi viimein lokki :'D Hyvin hätäisesti otettu kuva, joten laatukaan ei ole mikään mahtava, mutta menkööt!

3 kommenttia:

  1. Hirmu juhlalliselta näyttää tässäkin kuvassa lokki, kun on tuolla lailla sinistä, pilvenutuista taivasta ja jylhää puuta vasten...! Näyttää jopa hienommalta ja arvokkaammalta linnulta kuin semmoiselta lintuyhteiskunnan haaskalta, mitä todellisuudessa on. :) (Vähän vielä lokit mielessä inhottavana kompastuskivenä nykii Helsingin lokkeihin tutustumisen jälkeen. :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäi Helsingistä kyllä suoranaisia traumoja ja oon alkanu pelätä lokkeja :D Mutta kyllähän nuo Kuopion lokitkin osaa inhottavuuksia tehdä :( Oikeasti, millä todennäköisyydellä ruoja saa paskottua KESKELLE takaraivoa lennosta, kun minäkin olen liikkeessä :))))

      Poista
    2. EIKÄ :DDD Niillä on joku sisälle rakentunut ilkeyden sihti kyllä. :( Siellä liihottelevat ja miettivät, kenet tänään kastais mukavalla merkillään. :(

      Poista