maanantai 11. kesäkuuta 2012

PHOTO FUN - Day 9

Fresh fruit:


//Ihan asioikseni jouduin kaupasta hedelmää metsästämään, kun kaikki ruokavarannot oli ennen reissua tyhjennetty. Eipä lähikaupassa ollut parin nahistuneen päärynän ja ryppyisen omenan lisäksi tarjolla muuta järjellistä kuin verigreippejä. Nyrpeänä maksoin kokonaisen euron tuosta retkaleesta, joka sitten maistuikin aika kamalalta :D

4 kommenttia:

  1. JOO, minä siihen nahistuneeseen päärynään sorruin. :D Ois ollu hirmu hienoja kokonaisia ananaksia, mutta aattelin, että mitä helvettiä minä sillä ikinä teen, kun kuitenkaan sais halki tai muuta ja menis hukkaan ja ois kallis. :DDD

    Mutta hienon värikäs hedelmä ja raikkaalta ja tuoreelta näyttää (toisin kuin eräillä oikeesti :D ) Kivasti taustalla on tuo harmaansininen väri ja etualalla musta ja sitten tuo keltainen ja punainen sävy kontrastoi mukavasti. (Joo, kivasti ja mukavasti ja jännästi joo :D Vois opetella jotain uusia ilmaisuja... :((( )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jännä ja mukava aina niin vakiotermejä minullakin :( ja "juttu". Ärsyttää suunnattomasti, kun on "mukava juttu! jännästi kyllä tämä juttu nyt on näin kiva!!"

      Mutta ootko oikeesti ikinä tarkkaan kahtonu, miten pelottavalta näyttää tuo greipin kuori O_O tuijottelin vaikka miten tuota, ja eiii, en käsitä miten on noin friikkiä tuo pinnoitus!

      Mutta siis joo, kiitos kauniista sanoistasi jälleen! :DD

      Poista
    2. ^^ Eih... Vähän kun nyt aattelee, mitä tuo kuori vois olla, niin huolestuttaa... :( Yyyh, semmosia ihohuokosia jajaja... Aaaggh.

      Poista
    3. DDDDD': EIHHHHHSSSGGSG ihohuokosia. . . hyyi, sellaista yläselän huokoista ihoa, täynnä jotain likaa ja talia :x JOO EI. EI!

      Poista