keskiviikko 15. toukokuuta 2013

oh, the pain...


Kuriiri kiikutti tänään uudet Vivo Barefoot -juoksukengät kotiovelle, mutta onpa niin loistava tuuri, etteivät taida ihan heti päästä testiin... Toissailtana sain lenkillä käydessä sääret kipeytymään niin ruhtinaallisesti, että taitaa parin päivän lenkit olla sillä kuitattu.

En ees tiedä mitä tein, että nuo sääret nyt niin suivaantuivat. Juoksin ihan normaalisti, mutta jo alkumatkasta alkoi tuntua ihmeellistä vihlontaa. Kotiin pääsin kunniakkaasti, mutta kun suihkun jälkeen astuin ulos kylpyhuoneesta, olin varma, että joku iski puukolla kumpaankin sääriluuhun ja yritti halkaista niitä pituussuunnassa terää hitaasti nitkuttaen :D Veikkaan, että se kipu ehkä kuitenkin oli loppujen lopuksi lihaksissa, vaikka tuntui säteilevän ihan todella luihin ja ytimiin. Vielä seuraavana aamuna sääret olivat arat kosketukselle, vaikka kuinka särkylääkettä koitin avuksi ottaa.

Eilisen päivän sain nauttia jopa oksennustaudista, joten jäi hyvin suunniteltu lukupäiväkin käyttämättä... Enää kuusi päivää pääsykokeeseen, enkä taida osata mitään.

No, mutta hyvä sairastaa näin kerralla kulkutautia ja jalkoja, niin ainakin malttaa olla riehumatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti