torstai 2. toukokuuta 2013

Maxim-tuoteperheen syövereissä #3

Viimeinen osa sarjassamme Maxim-tuotteita käsittelevät buzzador postaukset :D Jossain vaiheessa sietäisi ehkä kirjoitella oikeitakin postauksia, ettei mene blogi pelkäksi mainokseksi...


(Vastauksia siihen mikä on buzzador ja mitä sellainen tekee)


Mutta niin. Tällä kertaa käsittelyvuorossa ovat siis  paketista löytyneet nestemäiset tuotteet, eli:
- Recovery Drink -palautusjuoma x 3
- Total Hydration -poretabletti
- Hypotonic Sports Drink -urheilujuomajauhe
 

Recovery Drink -palautusjuomat:


Maximin palautusjuomat ovat siis treenistä palautumiseen tarkoitettuja, tämä on varmaan aika helposti pääteltävissä :-D Juomista 1/3 on proteiinia ja 2/3 hiilihydraatteja. Lisäpisteitä palautusjuomat saavat gluteenittomuutensa ansiosta. Juomat myös ovat vähälaktoosisia ja rasvattomia. Proteiinia yhdessä annoksessa on 22 grammaa.

Makuina olivat siis vanilja, mansikka ja suklaa. Kaikki maut olivat sopivalla tavalla makeita, mutta kuitenkin raikkata ja virkistäviä. Tämän voimin jaksoi hyvin hoitaa salinjälkeiset ruokaostokset ilman karkkihyllylle haahuilua.

Suklaa meni makunsa puolesta omalla listallani ykköseksi, vaikka vanilja  oli kyllä aika tasainen tässä kilpailussa. Mansikka muistutti minua liikaa sulaneesta mansikkajäätelöstä, josta minulla on henkilökohtaisia traumoja. Tästä syystä se siis jäi niukasti kahden muun maun jalkoihin :D

Pakkausten muotoilu oli muuten tosi kätevä - tykkään kovasti tuosta korkista, jossa on pienet avaamista helpottavat siivekkeet. Avautui siis kätevästi rankimmankin käsitreenin jälkeen.




Total Hydration -poretabletit olivat minulle outo ja uusi tuttavuus. Ne sisältävät "mineraaleja, joita elimistö tarvitsee nestetasapainon ylläpitämiseen". Jotain puhetta mineraaleista muistan kuulleeni viimeks lukion pakollisella terveystiedon kurssilla, mutta onneksi tuote-esite jo palautti minut kartalle. Mineraalit ilmeisesti korjaavat suolavajausta, jota syntyy liikunnan aikana hikoillessa. 

Kerrotakoon tässä vaiheessa totuus: En voi sietää minkäänlaisia poretabletteja ja niiden tablettimaista makua. Lisäksi appelsiini ei yksinkertaisesti toimi makuna muuten kuin tuoreeltaan hedelmänä tai mehuna. Joten en nyt suoranaisesti hihkunut ilosta tämän tuotteen kohdalla. Maku muistutti hotelleissa ja muissa aamiaisbuffeteissa tarjottavaa appelsiinimehua, mutta sain sen hyvin alas pillillä ja tahdonvoimalla :D

Vaikka kuinka olin keskenäni kironnut näitä tabletteja tuon appelsiinisuudensa vuoksi, huomasin kyllä näiden vaikutuksen olevan positiivinen. Lipitin siis juoman ennen juoksulenkkiä, ja olo oli kumman virkeä vielä lenkin jälkeenkin. Nautin juomaa uudestaan ennen lenkinjälkeisen jumpan aloittelua, ja pakko myöntää, että siinä vaiheessa tuo meni alas jo ilman pilliä, vaikka ei koskaan tule olemaankaan makunsa puolesta suosikki. Kai tähän voisi suhtautua niin kuin lääkkeeseen - ei maistu hyvältä, mutta selvästi on hyväksi.


Hypotonic Sports Drink -urheilujuomajauhe oli onneksi maultaan lemon-lime (muita makuvaihtoehtoja olisi ollut orange, orange-lemon ja tropical fruit). Tästä tykkäsin todella kaikin tavoin. Aivan kuin edellä mainitut poretabletit, myös tämä sisältää mineraaleja (natrium, kalium, magnesium) ja hiilihydraatteja, jotka auttavat ylläpitämään kehon energiatasoja ja nestetasapainoa, sekä parantamaan kestävyyssuoritusta. Juoma on tarkoitettu nautittavaksi ennen treeniä ja sen aikana. Valmista juomaa voi säilyttää jääkaapissa 24 tuntia.

Tätä urheilujuomajauhetta tulen varmasti tulevaisuudessa hankkimaan lisää, varsinkin jos oikutteleva polvi antaa minun jatkaa juoksuharrastusta läpi kesän. Jo pelkästään pirteä sitruunan ja limen maku tuntuu antavan minulle lisää virtaa. Olen myös huomannut, että pidempien juoksulenkkien jälkeiset päänsäryt ovat kadonneet - lienevätkö sitten olleet oirehdintaa nestehukasta.


Maximin tuotevalikoimaan voi kokonaisuudessaan tutustua heidän kotisivuillaan maximsports.fi ja testata samalla vaikka kätevää tuotevalitsinta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti