keskiviikko 9. toukokuuta 2012

M.I.A

Hirveää hiljaiseloa :D Vapun jälkeen oli jotenkin tosi vaikea palata tähän "arkeen", vaikka ei tämä mitään arkea ole, kun ei ole koulua, enkä jostain syystä ole saanut vielä kesätöitäkään. Eli päivät menee turhuuteen :D Vapusta ei jäänyt käteen kyllä muuta, kuin kasa järkyttäviä valokuvia. Istuttiin Valkeisen  rannalla, ja katseltiin, kuinka joku sukelteli puoliksi jäiden peitossa olevasta järvestä kenkäänsä.





Pitäis varmaan korrektisti itkeä häpeästä, kun näitä kuvia katsoo, mutta nämä vaan naurattaa :D Ehkä lähinnä siksi, etten edes ollut erityisesti juovuksissa. Ah, ihana ilmapallomme IGOR <3

Jospa tässä nyt palautuisi jonkinlainen järki olemiseen taas. Kirjoitettua olen kyllä saanut, noita omia viritelmiäni nimittäin, ja luettua on tullut PALJON. Mutta . . . Yllättäen ei yhtään mitään pääsykokeisiin liittyvää. Osasin itselleni jopa myöntää, ettei niistä pääsykokeista nyt mitään tullut, kun liian myöhään hoksasin, että tuo ala edes itseäni kiinnostaisi. Mutta noh, aina on tuleva kevät, ja siinä välissä vuosi aikaa valmistautua :D Oikeestaan nyt on äärimmäisen hyvä olla, eikä ole stressiä tai ahdistusta mistään. Vaikkakin kaikki ympärillä luultavasti ajattelee, että sietäisi olla.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti