torstai 31. toukokuuta 2012

30 DAY PHOTO FUN

Tässä kaiken päämäärättömän vättöämisen vastapainoksi ajattelin toteuttaa kesän kunniaksi tällaisen pienimuotoisen valokuvaushaasteen. Haaste löytyy täältä, ja on siis tosiaankin viime vuonna toteutettu alkuperäisesti :D Mutta näin jälkijunassa kulkijana mikään ei estä tokikaan siihen nyt tarttumasta. Säännöt on samat kuin tuolla mainitut, mutta mikäli en satu koneen lähettyvillä olemaan, postittelen kuvia jälkeenpäin tänne.




Jos joku tätä lueskelee ja päättää itsekin tämän haasteen suorittaa, voisi ehkä tehdä poikkeuksen, ja vaikka kommentin muodossa asiasta ilmoittaa :D Olisihan se mielenkiintoista käydä toisten tuotoksia ihailemassa, ja ehkä oppia niistä jotain (itse kun en kovin kummoinen kuvaaja ole). Mutta ei mitään paineita, itse saan tyydytystä noista lukijatilastoista :D

2 kommenttia:

  1. KYLLÄ! erittäin mukavalta vaikuttaa, ja itse tähän mukaan lähden, kunhan saan aikaiseksi! jätän vielä vähäksi aikaa henkilöllisyyteni mystiseksi salaisuudeksi, kun niin kovasti näköjään mieltäni ilahdutti, että tähän blogiin osuvasti törmäsin ja pääsen täällä tällä lailla anonyyminä itseäni ilmaisemaan! :) heheee.

    no, en ookaan anonyymi, kun ei jaksa ja oon muutenkii jo liian creepy tällä viestillä :(

    MUTTA KOHTA TEEN OMAN POSTAUKSEN TÄSTÄ, entäs niitä toisia haasteita?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Säikähin jo, että mitä ihmettä ja kuka :'D Kun ei näkyny nimimerkkiä tuolla kommentinjulkaisuikkunajutussa :D
      Lievästi huolestutti.

      Mutta uuh, joo!! Toisia haasteita kovasti etsintään. Miten messevältä tuntuu vähän sisältöä elämään saada :D Toisaalta, jos nyt ensin koettaa selvitä tästä.

      Poista