lauantai 12. toukokuuta 2012

Kotijumppaa ja viikon epämääräisyydet

Koetin ottaa kuvan minun herkullisesta maitorahkavälipalasta, mutta onpas kerrassaan edustava kuva :'D

Mutta joo, tämä viikko on kokonaisuudessaan ollut tuollainen. The Sims 3 <33333333333<33<3<3 (ihihiii)

On ollut salilla käynnin suhteen aika kuivaa tässä nyt parin viikon ajan. Jotenkin kai siihenkin on kyllästynyt, kun ei ole kovin suurta vaihtelua ollut treenissä :D Mutta noh, nyt olen pitänyt sitten muutaman päivän ihan suosiolla taukoa, ja korvannut salikerrat kotona jumppailemalla.

Makuuhuoneesta löytyy iso peili, jonka edessä on ollut mukava tehdä balettiajoilta tuttuja harjoituksia, ja vähän kokeilla, vieläkö taipuu yhtään mihinkään. Ei taivu, ei sitten millään. Mutta tärkeintä kai on se, että itsellä on kivaa :D Muutenkin tanssiminen ja venyttelyt tuntuvat jotenkin äärimmäisen virkistäviltä juuri tällä hetkellä.

Tanssittua tulee yleensä sellaiset kaksi tuntia, jossa välillä on venyttelyä ja jotain lihaskuntoliikkeitä niin, että yksi sessio venyy helposti kolmetuntiseksi.

Tällä hetkellä kotijumpassa oma suosikkini on bodyrock.tv sivustolta joskus kauan sitten bongattu 550 Rep Workout. Tuo on todella tehokas, ja sen voi tehdä ihan missä vain. On tullut muutenkin jonkin verran seurailtua näitä BodyRock TV:n videoita, ja kyllähän tuolta vaikka mitä kivaa saa itselleen poimittua.

Mitähän muuta . . . Kaivoin kevään kunniaksi kaapista itseruskettavan voiteen, kun kyllästyttää tuo jatkuva valkoisuus. Nyt olen keltainen. En edes oranssi, vaan täysin keltainen.

Pilataan tämä loppu nyt vielä videoilla, joita tässä samalla katselen. (Huumorintaju, jolle löytyy vertailukohta vain 13w. ES-jonnesta.)

//Tuossa jälkimmäisessä videossa on "hyvää" vain 2:08-2:44 :---D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti