tiistai 1. marraskuuta 2016

Camino Francés 2014 & 2016

Vuodesta 2014 lähtien on pitänyt tänne blogiin tehdä postausta Caminon vaelluksesta. Siitä taisi silloisten seuraajien kanssa olla puhettakin, mutta jotenkin homma vain jäi. Tänä vuonna tuli pistäydyttyä reitille uudestaan ja jotenkin tämä blogaaminen tuntuu taas kiinnostavammalta, joten ajattelin jättää parikin reissupostausta hautumaan. Tähän alkuun kuitenkin pieni tunnelmakuvasarja molemmilta reissuilta.

Kävelimme siis ns. Ranskan reitin kahdessa osassa, sillä lomaa ei kummallakaan kerralla lohjennut kahta viikkoa enempää. Parempihan olisi ollut varata kuukausi ja vetää reitti kerralla, sillä nyt tuossa parissa viikossa jalat alkoivat juuri vasta tottua. Eli kävely periaatteessa molemmilla reissuilla loppui juuri kun se alkoi kulkea, eikä joka paikkaa särkenyt enää tolkuttomasti.

Mutta nyt niihin kuviin:



2014: St. Jean Pied de Port - Burgos









2016: León - Santiago de Compostela










Näistäpä sitten lisää tuonnempana! Nyt pitää hankkiutua lähtemään yliopistolle päin... On muuten eka kerta koko syksynä. Pari luentoa on tullut lintsattua, mutta eipäs tämä taida olla kuin kolmas luento koko syksynä. Rankkaa on.

4 kommenttia:

  1. Onpa upeet maisemat! :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, oli kyllä! :D Parasta tuollaisessa vaellusmatkassa onkin juuri se, että maisemia ennättää ihailla kunnolla - ja se miten paljon erilaisia maisemia yhden päivänkin ajalle voi mahtua.

      Poista
  2. Niin täydellisiä kuvia ❤_❤ Plus tuo keitto nyt jostain syystä himottaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo keitto oli parasta ikinä :( Reitin loppupäässä tarjosivat aina jotain kamalaa kylmää kurpitsakeittoo mutta tuo oli lämmintä ja niiin ihanaa.

      Poista