sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

TEHO Sport -proteiinipatukat


No nyt! Pääsin mukaan Buzzador-kamppanjaan testailemaan kivan rapsakoita TEHO sport -protskupatukoita. Muisteleisin, että joskus aiemmin olen maistanut ainakin suklaa-banaania, mutta koostumus oli silloin erilainen. Testattavat patukat olivat rapeita ja todella hyviä! Yleensä karsastan protskupatukoita, koska en voi sietää sellaista selvästi keinotekoiselta proteiinilta maistuvaa mömmöä, MUTTA nämä olivat todellakin jotain aivan muuta.

Kuten kuvasta näkyy, proteiinia näissä patukoissa on mukavasti ja sokeria vastaavasti vain vähän. Makuina oli siis suklaa, hasselpähkinä, suklaa-banaani ja suklaa-marja. Ehdottomasti suklaa ja hasselpähkinä nousivat omiksi suosikeikseni, sillä banaani ja marja eivät oikein iske muuta kuin tuoreeltaan syötyinä.


Vasemmalla hasselpähkinä, oikealla suklaa.



Hasselpähkinä oli näistä eniten "rapsakka", ja kuvasta ehkä voi nähdäkin että se oli myös paksumpi kuin muut. Suklaa itsessään oli vähemmän rapea, mutta ainakin riittävän rapea itselleni. Suklaa muistutti enemmän suklaapatukkaa tai jotain leivosta = nam!

Voin ehdottomasti suositella näitä patukoita jokaiselle, joka minun laillani kammoaa "löllöpatukoita". Muistuttavat mielestäni kovasti fastin Nax-patukoita, mutta Naxiin kyllästyneelle (=minä) todella kivaa vaihtelua. Ja sokereitahan näissä todellakin on paljon vähemmän kuin Naxeissa, joten win-win.

Eli seuraavan kerran kun kaipaat treenin jälkeen jotain herkkua, kannattaa napata käpälään TEHO Sport -proteiinipatukka. Makeanhimon tällä ainakin rouskuttelee mukavasti kauemmaksi.


2 kommenttia: