perjantai 3. kesäkuuta 2016

it has been a while . . .

Huh... Hetki on vierähtänyt siitä, kun viimeksi bloggerin puolelle olen eksynyt. Voisin syyttää opiskeluja, sairastelua ja muita harrastuksia, mutta varmaan pahin syyllinen on lopulta tumblr, joka vie kaiken ns. ylimääräisen ajan. En ole pahemmin edes seuraillut muiden blogeja, ja iso osa vanhoista suosikeista on näköjään jo lopettanut. Myös blogilista on kadonnut, joten ilmeisesti nykyään blogeille ei saa enää julkisuutta muuten, kuin somessa huutelemalla...? Samaten omat lukijat ovat vuosien aikana kadonneet, jäljelle on jäänyt kaksi(!!!) uskollista seuraajaa :D Mutta eipä se mitään, oli kiva lueskella omia vanhoja tekstejä tässä luppoaikana, ja tulikin mieleen, että olisi kiva kirjoittaa taas. Omaksi iloksi siis, vaikka on tässä työstettävänä Buzzador-juttujakin, ja kivempi päästä niistä puhumaan enemmänkin kuin mitä instagram sallii. Lisäksi olisi tarkoitus päästä syksyksi hyvään kuntoon, joten siihenkin saisi lisää motivaatiota kirjoittelemalla näin "julkisesti".

Edellisen postauksen jälkeen ei ole tapahtunut mitään kamalan mullistavaa. Opinnot ovat edenneet siihen vaiheeseen, että parin sivuainekurssin jälkeen saankin sitten kandin paperit kätöseen ja syksyllä pääsenkin aloittelemaan sosiologian maisterivaihetta. Opintoja aloittaessa en osannut kuvitella, että vielä vahingossa saattaisin valmistua tavoiteajassa! Opiskelijaelämää olisi siis enää kaksi vuotta tähteenä, jos en jotenkin onnistu vetkuttelemaan... Opintojen jälkeisestä elämästä ei ole vielä mitään käryä, joten yritän olla ajattelematta sitä ja keskittyä vain kaikkeen kivaan!
 
äidin kanssa väriestejuoksussa 2015

2014 pyörähdettiin loppusyksystä vaeltamassa Espanjassa Camino Francés -reitillä. Aikaa oli vain pari viikkoa, joten vaellettiin nyt Ranskan puolelta Burgosiin asti. Jossain vaiheessa voisin kirjoitellakin reissusta enemmän, sen verran ikimuistoista oli. Nyt tulevana syksynä on tarkoitus lähteä takaisin, jollei mitään mullistavaa ilmene. Kova ikävä onkin jo ollut takaisin ja uudet vaelluskengät syyhyävät päästä tienpäälle!

syksy, sateet ja se mudan määrä... ei tosin haitannut menoa yhtään! camino <3

Yritän muistella, mutta ei kai tässä ole sen kummempia tapahtunut. Asuinkaupunki on edelleen sama (tosin asunto entistä isompi), poikaystävä on edelleen sama (tulevana tiistaina 7 vuotta yhdessä!!!) ja harrastuksia ovat edelleen piirtäminen, maalaaminen, kirjoittaminen ja liikunta. Salina toimii nykyisin vain entisen yliopistosalin sijaan Fressi. Ja myönnettäköön, muut harrastukset jäävät helposti liikunnan jalkoihin. Mutta jospa tässä kesän aikana liikenee aikaa kaikille harrastuksille. Tarkoitus olisi ahkeroida kesäopintoina loput sivuainekurssit, joten sain nyt sitten hitauteni ansiosta melkein oikean kesäloman vielä.



2 kommenttia:

  1. Oon niin riemuissani tästä paluusta! Kai oon vielä lukijana koska en malta oottaa uusien lukemista 😎

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. lukijalistan mukaan sinä, nico ja joku kolmas nyt näköjään :D fame and glory!!

      Poista