torstai 14. maaliskuuta 2013

asymmetrical awesomeness

Joo, tämä nyt on jo selvää opiskelun välttelyä, mutta herranjestas!! Miten oon porskuttanu 22 vuotta iloisesti eteenpäin tajuamatta kuinka helvetin epäsymmetriset kasvot minulla on :-D En osaa päättää oonko innoissani vai kauhuissani.

Tässä siis kuva, jota katsoessani tajunta räjähti:
 

Erityisesti huulet on jotenkin uskomattoman vinot, enkä tätä ole koskaan aiemmin huomannut. Kulmakarvat kasvavat ilmeisesti eri kohdissa ja silmät ovat eriparia :-D Jotenkin hyvin hämmentävää.

Tylsyyksissäni päätin yhdistää kasvoni vasemman puoliskon itseensä (wut):



Jos kasvoni olisivat siis symmetriset tuon vasemman puoliskon mukaan, perusilme olisi ihan siedettävä :D En edes muokatessa tajunnut tuota luomea, joten lopputulos on nyt vähän koominen. Itse tuohon on niin tottunut, ettei sitä tule ikinä katsoneeksi.

Vertailun vuoksi sitten kasvojen oikea puolisko:


Selvästi pyöreämmät ja hymyilevämmät piirteet :D En jotenkin pysty käsittämään tätä. Ilmeisesti minun kasvot on rakennettu jostakin pahismaisesta vasemmasta puolesta ja lammasmaisesta oikeasta puolesta. Äiti, miksi teit minusta tällaisen? :'D

6 kommenttia:

  1. :D tosi söpöltä näytät epäsymmetrisenä, oikeana puolena ja vasempana. Hyvä äiti sulla on kun on tuollaisen kaunokaisen saanut aikaiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos kovasti :) Lähinnä tässä vain hämmentää se, kuinka en koskaan ennen ole tätä huomannut. Mutta eipä sitä peiliin katsoessa samalla tavalla tietenkään kasvojaan hahmota, kun keskittyy tuijottamaan vain yhtä kohtaa kerrallaan.

      Poista
  2. apua :D nyt haluan tehä tämän itestä kans, koska nämä huomiot on jotenkin merkittäviä :D en oo myöskään ikinä ajatellut asiaa tai kiinnittänyt itsessä huomiota o_o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niinpä :'D oikeesti oon ihan häkellyksissä vieläkin

      Poista
  3. Törmäsin blogiis sattumalta ja mielenkiintoiselta vaikuttaa! Kattelin tossa myös sun vanhempia postauksia ja yritin vähän hahmottaa että millainen kirjoittaja siellä ruudun takana oikein on. Varmasti jään seuraamaan blogiasi! :) Onko sulla tässä blogissa joku "punainenlanka" tai asiat johon keskityt enemmän, vai onko tää vaan sun elämästä kertovaa? Niin ja sitten vielä, mitä toi blogin nimi niinku tarkottaa vai tarkottaako mitään????? Vai oonko vaan tyhmä kun en tajuu? :DDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä blogi on aika pitkälti ihan vaan juttuja omasta elämästä, tai asioista joista on sillä hetkellä kiva puhua :D Varmasti tälle jokin selkeä suunta hahmottuu, kunhan alkaa elämässä asiat vakiintua. Tässä välivuotta parhaillaan vietän, joten arjesta puuttuu tietty rytmi. Ehdotuksia otan toki mielelläni vastaan, jos on jotain tiettyä aihepiiriä, jonka suuntaan tämä blogi voisi kehittyä. Olen avoin oikeastaan lähes kaikelle :)

      Niin ja blogin nimi... ana-i-s on ollu mulla jo vuosia nimimerkkinä lähes kaikkialla netissä. Äitini suosikki hajuvesi on nimeltään Anais Anais, joten siitä tuon alunperin itselleni nappasin. Tässä keväällä siis innostuin vähän uudistamaan blogia, ja nimikin vaihtui. Aiemmin tämä löytyi siis nimellä 'living, loving, learning', mutta nimi ei yhtään tuntunut sopivalta :-D ja tuo "2.1" viittaa lähinnä vain siihen uudistukseen :'D

      Poista