sunnuntai 18. marraskuuta 2012

november photo challenge - day 18

inspired by film:


oi kamala :'D olen pitkin iltaa kuollut nauruun näiden kuvien kanssa... leikitäänpä siis, että inspiroiduin elokuvasta lumikki... kuva oli helpoin toteuttaa, vaikken varsinaisesti tuntenut oloani inspiroituneeksi. näytän niin narttumaiselta, että todennäköisesti olen sitten se ilkeä äitipuoli/kunigatar.

(en koskaan käytä noin järkyttävää määrää meikkiä, joten voitte uskoa, että poikaystävän reaktio oli kyllä parhain... "kylläpä näytät halvalta." :-D)

2 kommenttia:

  1. AAA voi että! :D Ooon koko tämän päivän hirmu tehokkaasti sairastamiseen kuluttanut yrittämällä ottaa kuvaa just tästä aiheesta, mutta ei :'DD On ehkä pakko tyytyä maailman järkyttävimpään ja noloinpaan otokseen tästä aiheesta... :D Ihan masentaa, kun sinulla näin värikäs ja mukava ja ihan oikeesti aiheen sisältä, kun selkeesti oot inspiroitunut tähän jne. :D Minä vaan säälittävästi oon yrittäny kopioida jotain elokuvajuttuja... :( Nyyh. PS. Omena on hirmu hieno ja punainen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :'DD jotenkin ei tippaakaan tuntunut inspiroituneelta, pakottauduin vaan tuohon, kun piti saada alta pois (yllättäen :D) omena kyllä oli punainen.

      Poista