tiistai 5. heinäkuuta 2011

Pikavisiitti

Äiti sitten yllättäen kävi kiikuttamassa minut asunnolle ja opasti ihan kädestä pitäen miten se vessa pestään :-D
Hieman noloa, pakko myöntää... Mutta korvaukseksi pyhitin illan sitten äidin kasvimaalle, ja oikein ahkerasti itikoista huolimatta kitkin perunapenkkejä. Huomenna luultavasti jatkamaan, niin onpahan sitten talvella itselläkin edes perunoita ja porkkanoita, kun rahat loppuu.

Saatiin isän kanssa olohuoneesta tapetitkin hetkessä pois. Ensi kerralla varmaan pääseekin jo pesemään seiniä, ja sitten olisikin edessä maalien valinta!

// Voi voi, minun pikkuinen soturi oli ihan traumatisoitunut :-D Oli ilmeisesti joku kotiutumiskonsertti, jossa esiintyjänä Anna Abreu. En ihmettele yhtään, jos oli järkyttynyt. Sattuu nimittäin tykkäämään ko. laulajasta melkein yhtä vähän kuin minä. Tai ainakin niin väittää.
Kaiken muun hyvän lisäksi oli taustatanssijatkin ollut kuulemma hyvin hemaisevia. Näin kauniisti hän kuvaili tuota visuaalisesti hivelevää näkyä: "Netistä katottiin niitten sivuilta jotain kuvia niin kyllä huomas että on photoshoppailtu kaikilta 10 kiloa pois :D:D ihan järkyttäviä siiderimahoja ja pahkurareisiä."

Salaa se kuitenkin tykkäsi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti