keskiviikko 9. tammikuuta 2013

...Se on jännä

Ollaanpa hetki jännän äärellä :D Katselin nimittäin vähän noita blogin tilastoja liikenteenlähteiden osalta... Erityisesti kolme hakusanaa pisti silmään:

ryppyinen otsa nuorella
paljastelua
gainomax alaikäinen


Tuon paljastelun ymmärrän, kun taisin käyttää yhden tekstin otsikossa sitä, ja Gainomax on kyllä mainittu varmaan useinkin, MUTTA en tajua, miten tuo alaikäisyys liittyy siihen? Ensimmäisenä tuli mieleen, kuinka joku kukkahattuäiti etsii kauhuissaan tietoa Gainomaxista, kun pikku Eevertti on sählytreenin jälkeen maistanut sitä kaverilta :'D (Ei sillä, en ole perehtynyt asiaan. Jotenkin en vain usko, että Gainomaxilla mitään haittavaikutuksia on?)

Entä 'ryppyinen otsa nuorella'? Tämän luettuani pohdin jo ihan tosissani, että lähtisinkö ostamaan ryppyvoidetta... Ei minun otsa kai kovin ryppyinen ole, mutta mistä sitä tietää :D Aina ajattelin, että vielä kolme vuotta saisin ilman ryppyvoiteita elää. Koetin googlettaa tuolla itsekin, mutta en minä kyllä omaan blogiini eksynyt??

2 kommenttia:

  1. Noita hakusanoja on aina yhtä hauska katsoa, omaan blogiini oli eksytty hakusanalla "kaljut pikkupojat", mikä tuntui hieman hassulta :D Kivaa blogia kirjoittelet, tykkäilen kovasti!

    withasilverlining.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Kaljut pikkupojat"? :D Haha, apua. Olisi kiva aina tietää, että mitä ihmiset on yrittäneet tarkalleen etsiä noilla hakusanoillaan...

      Hii, ja kiitoksia kivasta kommentista :)

      Poista