torstai 6. joulukuuta 2012

stupid nonsense about my life

Loistavasti on näköjään jäänyt unohduksiin nuo marraskuun kaksi viimeistä kuvaa... Mutta en yksinkertaisesti ole ennättänyt.

Putkiremontti loppui viimeinkin ja valehtelematta meni pari päivää siinä, että saatiin asunto takaisin järjestykseen. Pyykkitupaa emme ole vieläkään päässeet käyttämään, mutta viikonlopun jälkeen kuulemma viimeinkin...

Lisää kiirettä olen onnistunut hankkimaan joulukorttien väkertämisellä ja perinteisellä joululahjapaniikilla. Poikaystävälle ja isälle ei tänäkään vuonna meinaa löytyä mitään... Alkaa hermot olla kireällä jo :-D


Juhlistime tänään itsenäisyyspäivää leipomalla kaksi pellillistä pizzaa ja shoppailemalla netissä (hyvästit veronpalautuksille). Elämäni ensimmäistä kertaa eksyin tilailemaan jopa nelly.comista kenkiä.

Mitähän muuta... Tulevalla viikolla pitäisi ennättää noutaa uusi salikortti ja ostaa nuo viimeiset ja hankalimmat joululahjat.

Ai niin, pääsin lisäksi buzzadorina testailemaan Doven uutta kosteusvoidetta. Toivon todella, että tuosta on apua, sillä jo muutenkin syksyn aikana kuivaksi rappeutunut ihoni on tässä pakkasten aikana kuvunut entisestään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti