tiistai 31. heinäkuuta 2012

PHOTO CHALLENGE - Day 31

Beautiful moment:


Noin sitten loppui tämä haaste, mutta myös heinäkuu. Ulkona onkin mukavan harmaata, joten miellyttävästi nyt kuvastaa tuntemuksia... MUTTA olen kyllä todella iloinen siitä, että tämä haaste on ohi. Kaksi haastetta putkeen oli ehkä vähän liikaa, mutta on ainakin tullut otettua tästä kesästä kuvia.

En tiedä kehityinkö yhtään kuvaajana tässä kesän aikana, mutta ainakin tuli kuvattua aiheita laidasta laitaan. Kesäkuun haasteen aikana olin huomaavinani vaihtelevasti jonkinlaista kehitystä, mutta nyt viimeisten viikkojen rämpiminen latisti tunnelmia. Mutta haluan uskoa, että se nihkeys johtui vain ideoiden vähyydestä, eikä niinkään siitä, että olisin huonontunut kuvaajana :-D

Selvä amatöörihän minä tässä toki olen, enkä usko, että tästä edes harrastukseksi olisi. Enemmän taitaa piirtäminen ja maalaaminen ilmaisukeinoksi minulle sopia. Jospa niitäkin taitoja tässä tulevaisuudessa tulee heräteltyä. Ehkä ei kuitenkaan haasteiden muodossa.

maanantai 30. heinäkuuta 2012

PHOTO CHALLENGE - Day 30

Smile:


Tämäkin haaste vetelee viimeisiään, ja hyvä niin. Tämä taso on laskenut aika mahtavasti tässä viimeisten viikkojen aikana. Toisaalta tuntuu ahdistavalta ja surulliselta, koska heinäkuu on huvennut jonnekin ja jäljelle jäi päällimmäisenä masennus sateiden takia. Onneksi muutama päivä ennätti olla ihan oikeaa kesää... Ja onhan tässä vielä elokuu, joka meneekin silmänräpäyksessä, ja sitten alkaakin taas se hitaampaakin hitaampi tarpominen läpi syksyn ja talven...

Pakko kai se on kevättalvella raahautua ulkomaille, niin on edes jonkinlainen valopilkku sen kaiken pimeyden keskellä...

PHOTO CHALLENGE - Day 29

Sunglasses:


lauantai 28. heinäkuuta 2012

PHOTO CHALLENGE - Day 28

Treasured item:


(Ah, sainko tosiaan tehtyä tästä jonkun hirveän hipsterityylisen kuvan...)

Mummon sormus siis kuitenkin kyseessä. Tuskin sen kummemmin tuon arvoa tarvitsee selitellä.

Tuo sormus oli mummolla aina sormessa. Jopa kasvimaalla ja muita töitä tehdessä, ja siltä se näyttääkin. Tuo kivi on hieman naarmuinen, ja varsinainen sormuskin näyttää kuluneelta - mutta se siitä tekeekin minun silmissäni kauniin.


PHOTO CHALLENGE - Day 27

Building:

torstai 26. heinäkuuta 2012

PHOTO CHALLENGE - Day 26

Small object:


Death Note -kännykkäkorun osa... Ehkä olen vaan hiljaa, tämä kuva on äärettömän tylsä :-D

PHOTO CHALLENGE - Day 25

Purchased:


:-D Eilen mukavasti unohtui tämä kuva, mutta kivempi näin, niin sain kerrassaan mahtavat ja äärettömän terveelliset "ruokaostokseni" ikuistettua :'DD Gainomax toimii porkkanana, että saan itseni tänään ja huomenna liikkumaan. Epäilys nimittäin on, että muuten en sais aikaiseksi mitään.

Home Alone 1

Nyt ollaan taas jännän äärellä... Minä raukka nimittäin olen ensimmäistä kertaa yksin kotona yhtä yötä pidempään.

En tiedä, onko normaalia, että 21 -vuotias on onnistunut elelemään niin seurallisesti, ettei ole koskaan joutunut varsinaisesti nukkumaan tyhjässä asunnossa yksin. Ajatus on jännittävä, mutta jotenkin pelottava. Nytkin olen varma, että joku lähistöllä asuva psykopaatti lukee tätä, ja hyökkää yöllä kimppuuni, kun tietää, ettei ole kukaan suojelemassa :-D Mutta hyvähän se on asia siitä huolimatta nettiin jakaa... Kuten sekin, että nukun tulevat yöt varmasti puukko tyynyn alla.

Odotukseni ovat korkealla tulevaa yötä ajatellen.


Tämä päivä menee kyllä tiskaamiseen ja siivoamiseen, mutta innolla odotan, kun pääsen syömään joka päivä juuri sitä ruokaa, mitä itse tahdon... Jokaisella. Päivän. Aterialla.
Ennätän tehdä asioita, joita vain minä tahdon tehdä :-D Aion katsoa elokuvia, joista vain minä tykkään. OMG, voin kuunnella kaikki päivät musiikkia, jota minä rakastan o_o En tarvitse kuulla yhtään räpiksi luokiteltavaa kappaletta?! Mikä riemu :-D

Mutta viimeistään yöllä kyllä hymy hyytyy, kun on pimeää ja ei ole ketään vieressä... Viritän varmasti ansoja oven eteen ja suunnittelen uskomattoman pakosuunnitelman hätätilanteen varalta.

No, jos uni ei tule, voin ainakin viettää kauan kadoksissa ollutta taiteilijaelämää, valvoa ja maalata kaikki yöt.

...Jos siis en unohda avaimia ja puhelimia sisälle jo ensimmäisellä kauppareissulla, jolloin joutuisin viettämään yön kadulla.

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

MY TOP 5 HOT GUYS

Murr... Näin tuskallisesti pääsi henarchy yllättämään minut haasteella :-D (Odotapa vain, kosto tulee olemaan suloinen!)

Mutta niin, tarkoituksena oli listata siis viisi kuuminta miestä. Oli kyllä jännä huomata, ettei listaaminen suinkaan ollut helppoa, ja kovia taisteluita noista paikoista kyllä käytiin.

Sen pidemmittä puheitta kuitenkin listan pariin siirryttäköön:



1) Sawyer
Tarvinneeko tätä oikeasti selitellä? Sawyer vaan on niin... täydellinen, jopa siinä kaikessa epätäydellisyydessään <3

Minua voisi myöhäisheränneeksi Lostin suhteen nimittää, koska ensimmäistä kertaa sarjaa katsoin tänä vuonna, enkä todellakaan ollut asiasta mitenkään innostunut. Mutta heti kun näin Sawyerin... Se oli rakkautta ensisilmäyksellä! Miten ylipäätään voi olla noin jumalaisen kaunis mies (kiitos, Josh Holloway!), joka on varustettu vielä niin täydellisellä luonteella!

Sawyer itsekin taisi jossain jaksossa kuvata itseään sanoin "complex guy", mikä on kyllä totta. Ihanan moniulotteinen hahmo, jossa kaikki on vain niin kohdillaan. Miten tuota voisi olla rakastamatta? Se puhetyylikin saa sydämen värähtelemään rinnassa... ((Ja kyllä, Kate on ärsyttävä lortto, jota vihaan jokaisella solullani.))


2) Zack Fair
"Boy oh boy, the price of freedom is steep..."
Zack tuli minulle tutuksi vilahdettuaan Final Fantasy VII: Advent Children -leffassa, jonka jälkeen minun oli pakko etsiä lisää ja lisää tietoa... Voi, en kestä tuota ihanuutta <3

Zack on tietenkin herkkua silmille, mutta tykkään aivan hirveästi myös hahmon energisestä luonteesta ja sankarillisuudesta. Niin, ja pakko myöntää - kyllähän tuollaiset supermahtavat soturit ovat muutenkin niin kuumia, varsinkin, jos on noin iso miekka...


3) Ryan Reynolds
Minulla on tietynlainen fiksaatio kanadalaisiin miehiin ylipäätään... Ryan nousee kuitenkin muiden yläpuolelle, liekkö syynä ne rautaiset vatsalihakset vai nuo silmät... Paha mennä sanomaan.

(Ryan muuten onkin näköjään tällä listalla ainoa todellinen henkilö. Hups.)


4)Tres Iqus
Trinity Blood -mangan Tres on vaan jotenkin niin... i-h-a-n-a. Tres on kyborgi, cyborg siis (en tajua, miten kaikki kuulostaa suomeksi niin pahalta...), ja tarkoitettu taistelukäyttöön (joskin itse keksin tässä koko ajan vaikka mitä käyttötarkoituksia).

Koska Tres on kone, on paha mennä luonnetta sen kummemmin arvioimaan, mutta eiköhän tuossa pinnallisessakin puolessa ole tarpeeksi, koska onhan se vaan uskomattoman kaunis. Ja kovasti oma sykkeeni nousee, kun yhdistetään tuohon vielä aseita... Oh my <3
Nyt kun jostain saisi itsellekin tuollaisen...


5) Rick O'Connell

Olin vissiin 13 -vuotias, kun televisiosta tuli Muumion paluu. Muistan, kuinka innoissani nauhoitin sen kasetille mummolassa, ja sitten hirmu peloissani sitä katselin. Ja se kasetti tuli kyllä todellakin katsottua puhki, parhaimmillaan taisin katsoa ko. elokuvan neljäkin kertaa viikossa, kelaten lempikohtaukset aina uudelleen...

Rick kuuluu juuri niihin ihannoimiini seikkailijoihin, jotka ovat vaan niin miehisiä ja, noh, ihania. Viehätystä toki lisäävät aseet ja sellainen kiva kapinallisuus... Niin, ja ne pakarat, jotka silloista herkkää mieltäni liikuttivat syvästi <3 Yllätyin, kun google ei antanut mitään tyydyttävää hakusanoilla "Rick O'Connell buttocks"...

Myöhemmin sain haalittua itselleni kaikki kolme elokuvaa, ja kyllä tuossa viimeisessäkin elokuvassa, Rick on aivan yhtä ihana.

tiistai 24. heinäkuuta 2012

Päivä ylhäisessä seurassani #1

Ei ollut tarkoituksena kirjoittaa tällaista merkintää, mutta jotenkin olen ajautunut äärimmäisen tylsyyden lähteille jälleen, joten... Niin - mikäpäs siinä.

Herään kello 11:30, olo on puolikuollut. Edellinen yö meni aika pitkälti koneella, kun koetin kirjoittaa erään kirjoitushaasteen juttua valmiiks. Pyörin kymmenen minuuttia sängyllä ja pyydän Nicoa hipsuttamaan selkääni :-D Nukahdan uudestaan.

Kampean itseni ylös sängystä 12:00 ja menen tekemään ruokaa, lämpimiä voileipiä edellisen päivän jauhelihakastikkeesta. En ikinä osaa syödä oikeaa aamiaista silloin, jos nukun pitkään. Noin myöhään ei taida enää oikein brunssistakaan mennä, eli päivä ilmeisesti alkoi sitten lounaalla?

Syödessä hurahti myös mukavasti yksi jakso Golden Girls -sarjaa. Tulee aina niin hyvälle tuulelle tuosta sarjasta, että on ihan koko päivän kannalta myönteinen vaikutus sillä, että sitä aamulla sen parikymmentä minuuttia katsoo :-D

Dorothy <3

Kun päivän nyt oli ihan hyvin saanut käytiin, suikaistiinkin Nicon kanssa heti salille. ((Ainiin, nyt vielä kun muistan: Tiedän, että suurin osa blogini selauksista tulee blogilistalta juurikin liikunta/kuntosali -kategoriasta, ja vähän hävettää, ettei nyt kesällä ole tullut liikunnasta kirjoitettua. Tarkoitus kyllä olisi, mutta en vaan saa aikaiseksi. Lie pitäisi joku päivä saada sen verran itsestään kiinni?))
Mutta siis :-D Oli vähän päämäärätöntä tuo treenaaminen tänään. En ensinnäkään yhtään muistanut, mitä minun oli tänään tarkoitus tehdä, joten tein vähän kaikkea sekaisin.

Olen rakastunut uudestaan käsipainoihin, en tiedä miksi. Siihen on vain tällä hetkellä todella helppo keskittyä, eikä ajatukset ala harhailla. Polvi on muutenkin vihoitellut tässä viime aikoina, joten sopii senkin puolesta paremmin kuin hyvin tämä uusi innostus.

Jossain välissä kaikki porukka katosi salilta, joten oma motivaatio laski. Jostain syystä en saa aikaiseksi mitään, jos on aivan autiota... Sama pätee myös, jos salilla on liikaa porukkaa :D Parhaiten oma treeni sujuu, kun paikalla on itseni lisäksi 2-4 ihmistä. (Tärkeä fakta - I know.)

Intensiivisen treenin lomassa ennättää mukavasti ottaa pari teinikuvaa.
Salilla vierähtää noin puolitoista tuntia. Ennen salilta lähtöä jään kyyläämään liikuntasalin puolella koripalloa heittelevää poikaa, haaveillen samalla itsekin osaavani. Otan lohdutukseksi pari kuvaa varsinaisista koreista (mitä ne suomeksi ovat?), jotka voin käyttää kuvahaasteen tämän päivän aiheeseen.

Huomaan, että äiti on koettanut soittaa, joten soitan takaisin. Jutellaan kirjojen palauttamisesta kirjastoon, ja siitä, kuinka pahasti kasvimaalla kasvaa rikkaruohoa. Elokuun alussa onneksi riennän apuun :-D Vuosien koulutus on tehnyt minusta ylvään ja kestävän rikkaruohojen kauhun, joka ei hätkähdä edes paarmoja, vaan uppoutuu zen-tilaan (eikä suinkaan menetä hermojaan niihin saamarin otuksiin ja juokse kiroillen sisälle rauhoittumaan).

Käväisemme Prismassa ostamassa ruisleipää ja suuntaamme kotiin. Kaupungin kautta ajettaessa hermostun vaihteeksi vanhuksiin ja lapsiin, jotka eivät osaa kulkea liikenteessä, vaan aiheuttavat suorastaan tahallaan hankalia ja jopa vaarallisia tilanteita, syyttäen sitten nuorisoa vastuuttomuudesta... Olen jo monta kertaa meinannut tänäkin kesänä päästä hengestäni heidän ansiostaan.

Kotona suihkuun, ja lopultakin syömään. Ruoka oli parempaa, kuin kuva antaa olettaa:

Nuudeleita, keitettyä kananmunaa ja paistinpannulla pyörineitä jalapeñoja. Lisänä meni vahingossa puoli litraa maitoa...
Ruokailun jälkeen istuudun koneelle, tarkoituksena saada epätoivoisesti kirjoitettua valmiiksi eilen aloitettu novelli. Juuri kun aloitan, olohuoneen puolelta alkaa kuulua tuttuakin tutumpi huuto: Counter-Strike: Source. Turha siis kuvitellakaan, että saisin mitään hyödyllistä aikaan :-D Koetan pohtia, olenko paha tyttöystävä, jos pyytäisin huutamaan vähän hiljempaa...

Käyn silti ehdottamassa asiaa, vaikka tuntuukin vähän ilonpilaajalta. Otan lasillisen Pepsi Maxia ja alan kirjoittaa.

Kello on 20:35, eikä teksti etene aivan niin hyvin kuin tahtoisin. Todennäköisesti jumiudun tähän sängylle koko illaksi, vaikkei asentoni tässä mikään ihanteellinen olekaan selälle, mutta minkäpä mahtaa. Olohuoneessa tuskin saisin mitään aikaiseksi, sen verran hämmentävää tuo pelaaminen tuntuu olevan. Parhaita kuultuja tähän mennessä: "ANTTI TUISKUSSA! HYPPÄS KESKELLE, SUPIKOIRA!".

Mutta joo. Nukkumaan raahaudun luultavasti tänäänkin joskus siinä kolmen ja neljän välillä. Sitä ennen koetan kytätä henarchyn saaliikseni facebookissa, ja nyhtää jonkinlaista vertaistukea tähän kirjoittamisen tuskaan... Taas kerran.


Tämä päivän mielenkiintoisuus mykistää ainakin minut, joten miksei teitäkin :-D

Pahoitteluni kirjoitusvirheistä, tämä ei nyt ollut aivan ykkösprioriteetti. Koetan keskittyä alaikäisiin poikiin, jotka eksyvät pahoille teille kesäleirin lempeissä tunnelmissa. En kuollaksenikaan tiedä, miten tuon voisi lopettaa. Ihmettelen myös samalla, kuinka voinkin kirjoittaessani kuulostaa niin itserakkaalta ja epämääräiseltä nartulta.

PHOTO CHALLENGE - Day 24

Random:


Kerrankin oli helppo aihe, on nimittäin tuolla ideapuolella ollut u-s-k-o-m-a-t-t-o-m-a-n kuivaa.

On hirveä fiksaatio jostain syystä nyt koripalloon, ja katselen salilla käydessäni aina haaveilevasti tuonne liikuntasalin(?) puolelle. Koulussa vihasin koripalloa, koska olin aina luokan pienin, enkä millään meinannut edes jaksaa pompottaa koko palloa. Lisäksi oli aina se, jonka naamaa kohtaan pallot tunsivat hurjaa vetovoimaa, ja jostain syystä kovasti päin kasvoja iskeytynyt koripallo ei ihastuttanut.

Kaiketi tästä innostuksesta kiitos menee sitten tämänhetkiselle lempisarjalle, Kuroko no Basukelle. Innoissani olen netistä lueskellut sääntöjä ja sääntöjen tarkennuksia, että pääsisin yhä vain syvemmin uppoutumaan tuohon ihanaan koripallontäyteiseen maailmaan :-D Jotenkin tuntuu paljon mielekkäämmältä seurata, kun on hyvä käsitys siitä, mitä tapahtuu ja miksi... Ahh, voisin selittää tästä vaikka miten pitkälti, mutta lie parempi olla hiljaa.

maanantai 23. heinäkuuta 2012

PHOTO CHALLENGE - Day 23

Any animal/bird:


Säälittää tuo lintu, näyttää niin ressukalta :( Alkukesästä otettu kuva, niin oletettavasti oli vielä keskenkasvuinen raukka.

PHOTO CHALLENGE - Day 22

Fav memory:


En edes muista, kuinka monta kesää on tuossa kasvimaalla tullut vietettyä kitkemisen ja porkkanarivien harventamisen yhteydessä :D Ja nuo oikeassa reunassa näkyvät kirsikkapuut... Ah <3
Kuva otettu juhannuksena, kun ei nyt ollut mahdollisuutta lähteä kotona käymään :D

PHOTO CHALLENGE - Day 21

In motion:


No onpas kerrassaan hurjasti liike-energiaa vangittu tähänkin kuvaan. Mutta oli ainoa, missä näytti siltä, että minulla on kaksi jalkaa... Koetin ottaa kuvia myös pyörällä ajaessani, mutta niistäpä vasta upeita tulikin... :-D

Onneksi tämä haaste loppuu kohta, viimeiset kuusi aihetta on jotenkin riipinyt hermoja poikkeuksellisen raivostuttavasti. Ja nämä täysin epäonnistuneet kuvat vetää jotenkin mukavasti masennukseen.

perjantai 20. heinäkuuta 2012

PHOTO CHALLENGE - Day 20

Trees:
 

Mummolan omenapuut <3

PHOTO CHALLENGE - Day 19

Clouds:


Alkaa pikkuhiljaa kyllästyttää nämä jatkuvasti taivaaseen liittyvät aiheet... On laskevaa aurinkoa, taivasta ylipäätään, ja sitten toki näitä pilviä. Pilvistä olen muutenkin jo saanut tarpeekseni, kun kovasti ovat päättäneet tuossa auringon edessä oleilla.

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

PHOTO CHALLENGE - Day 18

Black and white:


:-D En ihan tiedä, mitä tässä on tapahtunut. Kummasti näyttää hohtavan taustaa vasten tuo etualan kohde... Epäonnistuneesta muokkauksesta ei tällä kertaa kuitenkaan ollut kyse, sillä alkuperäisessä kuvassa on samanlainen homma meneillään. No, erottuupa ainakin.

tiistai 17. heinäkuuta 2012

Random rant #2 Skinny Gossip

Ahhh... Enpä aikoihin ole selannut sivustoa, joka vetäisi minut näin kivasti raivoihini vellomaan.
MUTTA Skinny Gossip -sivusto... Voi jestas... En oikeasti tiedä, pitäisikö mennä samoin tein vetämään paketillinen jäätelöä ihan vain mielenosoitukseksi, vai heittäytyä täysin syömättömäksi, koska tuli niin paha mieli.

Ylipäätään en ymmärrä sivuston tarkoitusta. Minun mielestäni hoikkuus on kaunista, mutta niin on muodokkuuskin. Pidän monenlaisista vartalotyypeistä, joten on todella vaikea ymmärtää, miksi on ylipäätään olemassa sivusto, jossa joukko laihuutta ihannoivia narttuja herjaa jo muutenkin hyvin hoikkia julkkiksia... Ja niin, sivusto minun käsitykseni mukaan 'ei ihannoi terveyden vaarantamista hoikkuuden tähden'... Niinpä niin.

Lukemani perusteella olen tähän mennessä saanut selville, että
a) Naiset, joiden reidet koskettavat toisiaan, ovat auttamatta ällöttäviä läskejä. Ja ei, sillä ei ole väliä, onko reisissä lihasta vai rasvaa.
b) Lihakset ovat rumia, esimerkiksi Adriana Lima on treenannut aivan liikaa, ja on siksi ällöttävä.

En tiedä kuohahtiko kiukku nyt tässä eniten siksi, että sivustolla herjattiin myös unelmieni naista Kate Hudsonia (varsinkin, kun omissa silmissäni tuo vartalo on kaikin tavoin kadehdittava),vai koenko myös osittain itseni herjatuksi :-D En tiedä... Ainakin peiliin katsoessa omat reidet alkoivat tuntua valtavilta.

PHOTO CHALLENGE - Day 17

Inspiring:


Jostain kummallisesta syystä tykkään ihan kamalasti kaikista vanhoista putkista ja härpäkkeistä o_O
Myös junanradat, teollisuushallit ja vanhat varastorakennukset yms., ovat minun silmissäni kauniita ja jotenkin todella mielenkiintoisia :D

sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Random Rant #1


Olen tällä hetkellä raivoissani - vihainen, kauhistunut ja äärimmäisen tyrmistynyt. En tiedä mitä sanoa, mutta koetan kovasti...

Kuopiossa oli ilmeisesti eilen ja tänään Animecon. Se raiskauksen määrä, mikä silmieni eteen tuotiin, oli jotain uskomatonta... Itsehän en kyseistä hommaa harrasta, mutta jotenkin tuntui, etteivät nuo kaikki ihmiset voi olla noin huonoja niissä asujensa toteutuksissa... Koetin perustella tilannetta itselleni, mutta en ole vieläkään löytänyt ainoatakaan mieltä rauhoittavaa selitystä. Miten on mahdollista, ettei silmiini osunut ainoatakaan kerrassaan upeaa asua? Tiedän, etten luultavasti katsonut tarpeeksi tarkasti, enkä todellakaan nähnyt kaikkia osallisstujia, mutta aasgdgahfagfashfah...

Oletettavasti ihmiset pukeutuvat sellaisiksi hahmoiksi, joista tykkäävät? Luultavasti tämä onkin se minua eniten hämmentävä seikka... Jos itse pidän jostakin, en tahdo turmella ja tahrata sitä. En todellakaan tahdo raiskata suosikkihahmoani kylmäverisesti, enkä varsinkaan dildolla, joka on päällystetty hiomapaperilla... En siis kykene tätä asiaa päässäni mitenkään ymmärtämään.

Ei sillä, ettäkö minua haittaisi hieman muodokkaampi Sakura, mutta kun vastaan kävelee järkyttävän suurilla rinnoilla varustettu, korostetun tiimalasivartaloinen Sasuke pyöreine poskineen, en jotenkin enää kärsi katsoa. Ehkä minä olen käsittänyt koko homman väärin, ja tarkoituksena ei olekaan näyttää hahmolta? :-D Ymmärrän, että luultavasti tarkoituksena onkin se, että kaikilla on kivaa, ja päästään ilmaisemaan omaa sisintä, mutta siis... En vain pääse tästä kauhistuksesta yli.

Jos joku on viisaampi, niin valaiskaa minua!

PS. Aivan liian sininen Kuroko tekee minut edelleen todella surulliseksi :((

PHOTO CHALLENGE - Day15

Sky:


lauantai 14. heinäkuuta 2012

PHOTO CHALLENGE - Day 14

5 Facts About Me:



1. Rakastan liikuntaa; erityisesti raskasta liikuntaa, ja sitä, kun hiki virtaa.
2. Heikkoina hetkinä elättelen yhä haaveita siitä, että minusta tulisi isona taidemaalari. Sitten muistan, että ehkä pitäisi joskus sentään harjoitella.
3. Rakastan jäätelöä.
4. Ilman salmiakkia eläminen voisi olla vähän vaikeaa.
5. Lempihousuni ovat lähes poikkeuksetta ne, jotka olen viimeisimmäksi ostanut.

random thingies #19 yksinäistä yöhäröilyä


Yhden miehen taiteilijabileet in mai bedruuuuuuum, jeaaaah dyyd! <3 Vai lieneekö nyt sitten kolmen, kun Pablo ja Ransu mukaan tuppautuivat...

Koetan kunnollisena ja ahkerana ihmisenä tässä kirjoittaa keskeneräisiä novelleja valmiiksi, mutta on niin nihkeää... Niin uskomattoman nihkeää.

Siinä vaiheessa kun huomaa kirjoittaneensa kaksi peräkkäistä lausetta aivan väärin, pitäisi ehkä vain luovuttaa ja mennä nukkumaan. Mutta kun ei voi, koska olohuoneessa on menossa hurja matsi CEEÄSSÄÄ, joten huuto kuuluu varmaan naapuriinkin.

Mutta mikäpä tässä on ollessa :-DD

perjantai 13. heinäkuuta 2012

PHOTO CHALLENGE - Day 13

Technology:


// Alunperin oli tarkoituksissa ottaa kuva armaasta radiostani, joka täyttää kohta 12 vuotta :-D Mutta koska ennen kuvan ottamista havaitsin, että henarchy oli samantyylisen kuvan jo ennättänyt ottaa, en tokikaan sitten enää viitsinyt :/

No, siksipä siis päädyin kuvaamaan vakiovarusteeni :---D Tämä nyt luultavasti on jokaisen virran mukana kulkevan ihmisen painajainen, koska a) mikään tuotteista ei ole Applea, b) puhelin ja tietokone ovat eri väriset :O, ja c) puhelin ei ole älypuhelin :'DD

torstai 12. heinäkuuta 2012

PHOTO CHALLENGE - Day 12

Scene 4m a window:


// En tiedä olenko minä tyhmä, vai mikä tässä hommassa mättää :--D Ei nimittäin ole kovin kummoista ideaa siitä, mikä tuon tämän päivän aiheen ylipäätän kuuluu olla. Mutta oletan nyt villisti, että ehkä tällainen ikkunasta otettu kuva voisi jotenkin jännästi tähän sopeutua.

// No idea, what "scene 4m a window" means, so can't really be successfull with this q____q

keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

PHOTO CHALLENGE - Day 11

Faceless self-portrait:


// Minun ideat alkaa luultavasti olla vähissä, ei muuten voi nämä aiheet tuntua toinen toistaan vaikeammilta q___q

tiistai 10. heinäkuuta 2012

PHOTO CHALLENGE - Day 10

What I'm Wearing:


// JOOOOOOOO, perun pyhät puheeni siitä, että se suklaan kuvaaminen olisi ollut vaikeaa. Tämä oli ihan hirveetä :---D Nousi kovasti pisteet blogaajia kohtaan, jotka jaksaa oikeesti päivästä toiseen asukuviaan postailla. Ei ole minun juttu tämä.
Asioita, joista tahdon valittaa:
1) En osannut näyttää luonnolliselta yhdessäkään kuvassa
2) Liittyen edelliseen kohtaan, näytän tyhmältä jokaisessa kuvassa
3) Ajastimen kanssa kuvatessa kamera ei jostain syystä tarkenna niin hyvin
4) Minulla ei ollut puudelia tahi ökylaukkua, jonka olisin voinut kuvaan mahduttaa, kun minun käsityksen mukaan sellaiset ovat melkein pakollisia tällaisissa :'D Puudelin korvike, karhukoira Misa, on vanhempieni luona, joten ei tähän hätään ennättänyt pikkuinen :--D
5) En ymmärrä, miten sain jalkani näyttämään noin kuolleilta :-D

Mutta onpa hyvä, että tämä aihe sattui kuitenkin tälle päivälle, eikä esim. eiliselle. Olisi ollut vähän kurjaa kuvata pyjamaa :'D

// My outfit for today, lol. I look really unnatural and awkward :-D I can't help but wonder, how some bloggers really have the patience to take these kinds of pictures every day. This has to be the lamest picture-collage-thingy-or-whatever that I have ever taken... Clearly not my cup of tea.

Luckily I didn't have to take these pictures yesterday or the day before that, since I was pretty much bedridden. Would have been even more awkward to take pictures in my PJs.

maanantai 9. heinäkuuta 2012

random thingies #18, ruokaa ja turhanpäiväistä jaarittelua

Minulla on niin hemmetin tylsää kaiken aikaa, kun ei vielä jaksa oikein tehdä mitään kehittävää, mutta netissäkään ei ole enää mitään jännää. Siispä kirjoittelen päämärättömiä sepostuksia tänne, karkottaakseni viimeisetkin lukijat :'-D

Tänään jaksoin sentään edes avustaa Nicoa ruoanlaitossa. (Tuo kuulostaa kauhealta sanalta savolaiseen korvaan, mutten tiedä miten kiertäisin sen). Mutta siis ruokoo laetettiin... Vuan mäne ja tiijä tokko tuo on ies oekeeta evästä.

Pizza, tai no, pitsa siis on kyseessä.

Mukavaa, että meidän kuppainen keittiö päätti näyttäytyä ah-niin-edustavasti näissä kaikissa kuvissa. Plus minun järkyttävä tyvikasvu, joka kera tuon kehnon poninhännän saa aikaan mukavan vaikutelman pälvikaljusta...

En ole koskaan ennen tehnyt tuollaisia neliskanttisia pohjia, vaan aina olen taiteillut pohjista pyöreitä :'D Nyt oli tyytyminen tällaisiin, kun ei jaksanut sen kummemmin panostaa.

Koska olin väsynyt (ja muuten vain laiska), molemmat lisäsivät täytteet omaan pellilliseensä.....


....josta osittain johtui se, että Nicon annoksessa oli astetta enemmän juustoa :-D
Nyt koetan pysyä lopun iltaa poissa bloggerista, koska tämä alkaa mennä jo häiritseväksi. Mutta kunhan vuorokausi vaihtuu, voin tulla lisäämään huomisen kuvan...! Tai sitten vain koetan hankkia jotain muuta tekemistä.

random thingies #17



Tauti näyttäisi yhä jatkuvan, vaikka olo ei enää olekaan aivan järkyttävä.
Tällä hetkellä eniten masentaa se, etten liikuntaa ole harrastanut hetkeen, jos ei perjantaista reissua Onnelaan lasketa liikunnaksi(?). Viimeksi salilla tuli käytyä keskiviikkona, ja sen kyllä huomaa käytöksestä.
No exercise = Super Bitch Mode - Activated!

Etten joutuisi elämään pelkästään mehujäällä ja limpparilla, poikaystävä lähti ostamaan tarpeita pitsaa varten. Hyvä niin, koska muuten varmaan olisin tällä hetkellä äärimmäisen vihainen, katkera ja kateellinen siitä, että hän kykeni salille..... :-D

PHOTO CHALLENGE - Day 9

Flowers:

// Tupasvillaa ei välttämättä kaikki laske kukaksi, mutta minun mielestä se kyllä on :-D Joten saa nyt kunnian asettua tähän yhdeksännen päivän aiheeseen.

// I couldn't find any English name for this 'flower', but Wikipedia says it's "Eriophorum vaginatum". I don't know if it really counts as a flower, but oh well...

random thingies #16

Pari päivää on mennyt pitkälti sängyssä maaten ja niistäen. Olo on tukkoinen ja pöhöttynyt. Näen kamalia unia, joissa revin kosteita manteleita nenästäni ja hakkaan tuntemattoman ihmisen kuoliaaksi.

Olen syönyt kaksitoista mehujäätä, pari turkinpippuria ja puolikkaan levyn suklaata. Poikaystävä pelaa CS:ssää, käy välillä varmistamassa olenko elossa, tuoden samalla juotavaa. Minä datailen kannettavalla ja uppoudun yhä syvemmälle netin kauheaan maailmaan.

Löydän novellin, jossa joukko natsi-Saksan virkamiehiä ja sotilaita raiskaa Hitlerin. Ei, en lue juttua sen pidemmälle, mutta pakko on vilkaista. Päätän, etten lue enää koskaan mitään.
Luen kuitenkin. Useampi tunti vierähtää fanfiction.net -sivustolla.

Koetan kirjoittaa keskeneräistä novelliani, mutten osaa. Aloitan uutta, pääsemättä sen pidemmälle.

Päätän, etten koskaan enää kirjoita näin rasittavalla tyylillä.

// My life still sucks, mainly 'cause I'm still sick.
I have been through the horrors of the internet, involving some really disturbing stuff.

I'm having a writer's block.

sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

PHOTO CHALLENGE - Day 8

Chocolate:


// Eih, en enää muista, minkä nimistä tuo suklaa oli :-D Joku Dove...? Mutta siis... Oli ehkä vaikein aihe, jos ei lasketa sitä ihan ensimmäisen päivän kuvaa :-D

En kovinkaan välitä suklaasta, mitä nyt joskus iskee joku yllättää mielihalu, niin en sitten viitsinyt ostaa kaappiin pyörimään jotain isoa levyä. Tuollaisesta pienestä tirpasta tosin oli vaan kovin vaikea ottaa edustavaa kuvaa.

lauantai 7. heinäkuuta 2012

PHOTO CHALLENGE - Day 7

Sunset:


random thingies #15, SUMMER FLU

Mistähän ihminen oikeesti saa hankittua itselleen flunssan tähän aikaan vuodesta? Lievästi ahdistaa. Kun olin kolme päivää kärsinyt kurkkukivusta, luulin tämän menevän jo ohi. MUTTA EI, ei tietenkään, nyt jostain iski NUHA.

Nuha on pahin kaikista taudeista - vihaan niin helvetisti. En pysty nukkumaan yöllä, tekis mieli repiä nenä päästä ja ampua jokainen vastaantulija. Vajoan masennukseen heti, kun nenä alkaa vuotaa. Kyselen itseltäni, ja jokaiselta joka vain vähänkin kuuntelee, että 'miksi minä', tai 'mitä minä tein ansaitakseni tämän'.

Juuri nyt tuntuu, että koko kesä on pilalla ja haluaisin pilata sen kaikilta muiltakin :-D Mutta kunhan nenä ei enää vuoda, kaikki on taas ihan hyvin. Mutta pelkään, ettei tämä mene koskaan ohi, vaan joudun niistämään koko elämäni.

// I have a flu and my life sucks.

torstai 5. heinäkuuta 2012

PHOTO CHALLENGE - Day 5

What I Ate:


// Myöhäinen aamupala :-D Sämpylää juuston, kurkun ja tomaatin kanssa. Lisäks turkkilaista jogurttia hunajalla ja juotua tuli kivennäisvettä. Oon ihan koukussa kyllä tuohon jogurttiin. Näin kesällä siitepölyn yms. takia en harmikseni voi syödä oikein hedelmiä sen kanssa :( Parhainta on, jos laittaa lisukkeeksi kiiviä ja banaania </3 Noh, nyt täytyy tyytyä hunajaan :'D Saan luultavasti ihottumaa jo tuosta tomaatista...

//My breakfast today: A bread roll with cheese, cucumber and tomato. I also ate some turkish yoghurt with honey, and drank mineral water.

keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

PHOTO CHALLENGE - Day 4

Favourite Colour:

// Koska edellisessä haasteessa oli sama aihe, piti valita sitten toinen väri :-D Totuudenmukaisesti olisi pitänyt etsiä jotain mustaa, mutta tästä nyt tuli vähän enemmän omaa silmää miellyttävä. Ja kyllä valkoinen on ainakin kolmanneksi kivoin väri :D

// Since I already took a picture of something blue last time, I had to find something else :-D I couldn't find anything interesting in black, so white will have to do.

PHOTO CHALLENGE - Day 3

Shadow of Anything:


insepshöön


:---D Ai että, mitenhän irtosi näinkin paljon hupia tästä...
Nyt salille, onkin ollut yli viikon tauko -> tuntuu täysin pöhöttyneeltä.
Sitten vähän siivoilua, niin saadaan uusi matto lattialle.

random thingies #14 weirdness edition

// Old questions that I found from my deviantART account. A lot of grammar errors and typos ahead. Too tired to even check. And because I'm evil, and I wanna, I'm gonna force henarchy to do this!

1. Do you sleep in your bra?
No, I don’t. That’s really uncomfortable :-o

2. Do you sleep with socks on?
Only if it’s really cold.

3. Would you rather sleep alone or with someone else?
Maybe w/ my boyfriend :-D He’s so warm, and his snoring is somehow comforting.

4. Do you enjoy drama?
Not really. Even though I’m very dramatic if I’m fighting/arguing with someone. But yeah, I don’t like drama :-D

5. Are you a girly-girl?
:-----D NO

6. Who was the last person you hugged?
My boyfriend

8. Are you short?
Last time I checked 5’1 was pretty short :-D

9. Do you like somebody?
Yeah

10. Does your Facebook password have to do with a boy?
:-D What? No.

11. Do you care if your socks are dirty?
Uh… Yes? No? Well, as long as they don’t stink :’D

12. Do you think you're alone sometimes?
Yeah, sometimes. But I almost always like that feeling.

13. Do you dress up on Halloween?
I try, if I happen to remember.

14. Are you double jointed?
I don’t know what that means :-D Urban Dictionary really got me confused.

15. Where is the weirdest place you have slept?
On a bus? …Or is it in a bus? o__O I’m so rusty with my English :-( I only remember one YouTube video where they say something like “You left your penis on the bus” :--D

16. Has anyone touched/smacked your butt in the past 24 hours?
Yeah, like 20 minutes ago, I think :-D

17. Is there any type of rumor going around about you?
I don’t think so.

18. Do you call anybody by their last name?
Teachers

19. How many guys will read this just because it says "Girl Confessions"?
What? Where? :-o It doesn’t say anything like that…

20. check of those that apply:
[x] I do wear make up.
[/ while laughing ] I have cried in a movie theater.
[x] I can put mascara on without opening my mouth.
[x] I get jealous.
[X] I think Johnny Depp is sexy.
[x] I like death/grind/black metal.
[ ] I like rap.
[ ] I like techno.
[ ] I like country.
[/] I carry a purse.
[x] I'd be lost without my computer.
[ ] I own a Spice Girls CD.
[ ] I own a Britney Spears CD.
[ ] I own a boy band CD.
[ ] I get bored watching football.
[x] I've never been called a spoiled brat.
[/ I think girls are even more confusing] Guys are confusing.

21. What color is your bra that your wearing?
I’m not wearing a bra :---D

22. Do you prefer light or dark haired guys( or girls <<< for bi chicks.. WOOT)?
I have to say dark… But I guess everything goes.

23. Are you currently frustrated with a boy?
Only a little bit every day.

24. What's one thing a guy can do to make you like them?
Uh-oh… I don’t know :--D I guess he has to look a little bit rebellious…………

25. Do you have a best friend?
Yeah :--D I have many.

26. Have you ever had your heart broken?
:-D I don’t know. Maybe?

27. Have you ever thought of having plastic surgery?
A new nose would be nice :-D

28. Do you like your life?
M-mm. Maybe.

29. WHERE DID YOU GO?
o___O ?

30. Has one of your friends ever stolen a boy/girl-friend from you?
:---D Nope.

31. Have you ever jumped in the pool with your clothes on?
No

32. Do you have more friends that are girls or boys?
Girls

33. How long have you had a facebook?
Three years? Something like that :D

34. Have you ever slapped a boy in the face?
Yes

35. What are your biggest fears?
Umm… I think fear itself, mostly, because it’s the worst feeling ever.

36. Have you ever cried yourself to sleep?
Well, yeah.

37. Have you ever not been able to get someone off of your mind?
Yeah

38. Do you believe in the saying "once a cheater, always a cheater?"
Yes. No exceptions.

39. Have you ever had a good feeling about something
…Yeah?

40. Do you ever wish you were famous?
Nah, not really. But I would like to be an author, so being famous would kinda mean that I’m good at it…(?)

41. Are you currently missing someone?
Naaah

42. Cowboy or Gangster?
Uh-oh… Both? At the same time? Hyrrrrr~ :--D

43. Preppy or Punk?
Punk

44. Face or Body?
…Both?

45. Good cook or take you out a lot?
I don’t know q__q Both?

46. Sweet or sexy?
Sexy, but a little bit sweet on the inside :-DD

47. Armani or Ambercrombie?
…Neither

48. Contacts or glasses?
I don’t really care :-D

49. Have you ever had sex in RL?
Yeeeaaaahh :-D

50. Have you ever thought you'd marry a guy you dated?
Maybe that thought has passed my mind.

tiistai 3. heinäkuuta 2012

PHOTO CHALLENGE - Day 2

Outdoors:

// Tämä olikin tosi kiva aihe, varsinkin, kun satuin vanhempien luona, eli tuossa ihan oikeessa kodissa, käväisemään :D Ois kait sieltä vaikka miten paljon kauniita kuvattavia kohteita ollut, mutta tuo näkymä on kaikista tutuin, kun tuvan päätyikkunasta tullut sitä tuijoteltua ja sitten taas osan ajasta samaisen ikkunan alla leikittyä. Lisäksi noista etulaidan marjapensaista on viinimarjoja tullut poimittua useampiakin sangollisia. Oikealla näkyy aitta :D

// This picture is taken from my parents' place - my so called real home. I really like the view, which became very familiar while looking through one of our window. Our blackcurrant bushes can also be seen in this picture :D

PHOTO CHALLENGE - Day 1

Name:


// Noniin :D Nyt viimein sain minäkin polkaistua käyntiin tämän heinäkuun haasteen. Tämä ensimmäinen kuva olikin sitten jo omalla tavallaan ärsyttävä, koska mitä hienoa nimeen liittyvää voi kuvata? Mutta hyvin rankalla kädellä muokattuna kai kaikki menettelee :----D

// Btw. I noticed that my blog gets almost as much views from United States as from Finland. Oh - And a lot of views from Russia and France, too! So (maybe, if I remember :D) I'll also write a little bit in english. ((I'm dying here, because I just realized how rusty my english is :--D ))

But yeah... This is the first picture from July's photo challenge.

maanantai 2. heinäkuuta 2012

PHOTO FUN - Day 30

Family:


// No joo :D Tämä viimeinen kuva tuli nyt sitten jälkikäteen lisättynä, mutta hienosti on nyt alta pois.
Tämän aiheen suhteen luovutin, kun turhaan koetin jahdata ihmisiä samaan kuvaan. Ois kai asian loppujen lopuksi ajanut kuva minusta ja tuosta 'avomiehestä', koska periaatteessa kai sekin - tai siis mekin ollaan "perhe" :D

Mutta kuvaan eksyi äiti ja pikkuveli, plus sitten minä tuossa oikealla :D Kaikki ollaan kovin edustavina puita menossa istuttamaan, kauheat hyönteissuojat ja varusteet päällä. Vaikka tuohon kuvaan ei isi nyt eksynyt, niin silti tämä aika hyvin kuvaa perhettä :DDDD